Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnosti Česká Regionální Energetika s.r.o. zanikla licence na obchod s elektřinou a plynem

Operátor trhu obdržel od Energetického regulačního úřadu informaci o zániku licence na obchod s elektřinou společnosti Česká Regionální Energetika s.r.o.

Operátor trhu v souladu s § 58 vyhlášky č. 408/2015 Sb., o Pravidlech trhu s elektřinou, informuje o této skutečnosti účastníky trhu.¨ Operátor trhu v souladu s § 118 odst. 5 vyhlášky č. 349/2015 Sb., o Pravidlech trhu s plynem, ve znění pozdějších předpisů, dále oznamuje, že pozastavuje činnost společnosti Česká Regionální Energetika s.r.o., IČ: 04549295, EIC: 27XCRENERGETIKAX, z důvodu pozbytí oprávnění dodávat plyn.

Příjem rychlé změny dodavatele je umožněn v období od 2.3.2017 do 5.3.2017 do 8:00 hodin. Zahájení dodávek dodavatelem poslední instance, nebo jiným dodavatelem na základě rychlé změny dodavatele, nebo odpojení zákazníka, nastane 6.3.2017 v 6:00 hodin.

Vyjádření dodavatele zveřejněné na webových stránkách:

V průběhu včerejšího dne se na stránkách operátora trhu OTE, a.s. objevilo oznámení, že naše společnost Česká Regionální Energetika a.s. pozbyla licenci k obchodu s elektřinou a plynem. Touto tiskovou zprávou chceme uklidnit všechny naše věrné zákazníky a obchodní partnery, že naše společnost nekončí jako dodavatel plynu a elektřiny, ale pouze musí v krátké době vyřešit administrativní pochybení, které se vyskytlo, v souvislosti s převodem udělené licence k obchodu s elektřinou a plynem při přeměně naší společnosti ze společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost, kterou jsme procházeli, abychom posílili naší kapitálovou sílu a byli tak schopni zajistit lepší služby.

Na nápravě výše uvedené chyby usilovně pracujeme a věříme, že v řádu několika dní bude vše v pořádku a tato nepříjemnost nebude mít žádný podstatný vliv na naše další působení na trhu a zajištění našich služeb pro zákazníky.

 
 
Reklama