Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

19. ročník mezinárodního veletrhu PRAGOALARM / PRAGOSEC

Praha Holešovice 16. až 18.2. 2012 pod záštitou ministra vnitra ČR

V reakci na potřeby vystavovatelů vznikl pro příští ročník NOVÝ KONCEPT veletrhu, Pragoalarm Building, se zaměřením na zabezpečení budov a stavenišť a systémy pro inteligentní budovy.

Na pražském Výstavišti v Holešovicích se ve dnech 16. až 18. února 2012 uskuteční opět pod záštitou ministra vnitra ČR již 19. ročník mezinárodního veletrhu PRAGOALARM / PRAGOSEC.


V reakci na potřeby vystavovatelů vznikl pro příští ročník NOVÝ KONCEPT veletrhu, Pragoalarm Building, se zaměřením na zabezpečení budov a stavenišť a systémy pro inteligentní budovy.

Nový koncept vychází z tradiční podoby a charakteristiky, navíc se však tentokrát zásadně rozšiřuje zaměření veletrhu především na obor STAVEBNICTVÍ, jelikož všechny druhy staveb jsou největším odbytištěm zabezpečovací techniky, řídících systémů, prostředků požární ochrany apod.

Cílem je připravit atraktivní veletrh, který osloví novou, širší a perspektivnější skupinu návštěvníků: investory, developery, projektanty, stavební inženýry, architekty, stavební firmy, veřejnou a státní správu, všechny, kteří se podílejí na investování, projektování a realizaci staveb.

Doprovodný program:

Náplň doprovodného programu bude podřízena novému konceptu a program vzniká také ve spolupráci a s podporou významných oborových organizací ze stavebnictví, jejichž cílem je zvýšit povědomí o zabezpečení mezi svými členy a zajistit bezpečnostnímu oboru pevnou pozici již při projektování budov a staveb.

Druhá část doprovodných akcí bude zaměřena na oslovení bezpečnostních manažerů a top managerů, jimž pod společným mottem „Bezpečnost vám ušetří“ nabídne efektivní cestu k úsporám ve firmách a na úřadech. V tematickém bloku přednášek, jejichž cílem je přesvědčit o ekonomické výhodnosti investic do bezpečnostních systémů a technologií, se zapojí i sami vystavovatelé.

Nový koncept znamená i šanci pro firmy zaměřené na bezpečnost v navazujících oborech. Rozšíření nomenklatury se týká především technologií, výrobků a služeb ze stavebnictví.

Další zajímavou novinkou pro vystavovatele je možnost využít dlouhodobější cílené propagace nejen před veletrhem, ale i po veletrhu nebo využít cenově zvýhodněných nabídek. Stačí zapojit se do některého z nových projektů a/nebo sledovat aktuální informace na webu či prostřednictvím pravidelného ZPRAVODAJE. Žádost o zasílání lze zaslat na alarm@incheba.cz.

Více informací bude k dispozici na Pragosec a v krátké prezentaci


STAVEBNÍ VÝROBEK - TECHNOLOGIE ROKU 2011

Výhodné podmínky účasti pro vystavovatele a celoroční propagace pro účastníky!
V letošním ročníku prestižní soutěže je věnována zvláštní pozornost výrobkům a technologiím zaměřeným na bezpečnost v budovách a požární ochranu staveb. Ve spolupráci se společností INCHEBA Praha jsou pro přihlášené firmy z řad vystavovatelů veletrhu Pragoalarm/Pragosec připraveny zajímavé benefity, propagace na webu vypisovatelů a portálech mediálních partnerů. Účast však především znamená zvýšený zájem architektů, projektantů, inženýrů a stavařů o firmy a jejich produkty-technologie! Podrobnosti najdete také na www.pragoalarm.cz

 
 
Reklama