Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zvýhodněná nabídka ubytování pro vystavovatele a návštěvníky veletrhu Aqua-therm Praha 2008

Holidays Czech Airlines, Inc. je dceřinnou společností Českých aerolinií a.s., Hlavním cílem naší společnosti je zabezpečit naše klienty tím nejlepším servisem obsahující letenky, hotely a pozemní služby (transfery, okružní jízdy, večeře, atd.), a to nejen v ČR.

AQUA-THERM Praha 2008 a společnost Holidays Czech Airlines, a.s. podepsali speciální smlouvu s hlavním cílem zajistit pro Vás spokojený a pohodlný pobyt v Praze. Tým našich odborníků připravil pro všechny účastníky exkluzivní nabídku ubytování, transferů, okružních jízd a dalších služeb. Nabídka ubytovacích služeb je snížena až o 50% oproti oficiálním cenám. Pro Vaše pohodlí jsme vytvořili zvláštní stránky pro jednoduché objednání požadovaných služeb.

Navštivte prosím oficiální stránky veletrhu a vyplňte krátký objednávkový formulář pro vybrané ubytování a služby. V případě Vašich jiných potřeb, které nenaleznete na výše uvedených stránkách (lokace hotelu, privátní obchodní večeře), prosím kontaktujte na níže uvedené kontaktní adresy.

e-mail:
tel.: +420 222 101 475
fax: +420 222 101 499
www.holidayscsa.com

S pozdravem

Pavel Zelenka

Corporate, Convention & Incentive Director

 
 
Reklama