Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

illbruck TwinAktiv: revoluční okenní fólie

Nová fólie pro připojovací spáry okenních otvorů s unikátními vlastnostmi.

Fólie illbruck TwinAktiv přináší opravdovou revoluci v oblasti izolování staveb. Díky svým jedinečným izolačním vlastnostem výrazně spoří energii a zároveň poskytuje vysokou ochranu proti tvorbě plísní ve spáře. TwinAktiv se jako jediná fólie na trhu přizpůsobí všem vlhkostním podmínkám a může být použita jak pro exteriérovou, tak pro interiérovou stranu spáry.

Unikátní vlastnosti

  • excelentní vysychání spáry díky proměnlivé hodnotě "sd"
  • jeden produkt pro interiér i exteriér = nižší riziko záměny
  • maximální spolehlivost funkce spáry 365 dní v roce
  • optimalizované vedení skladových zásob
  • spoří energií
  • jistota do budoucna

TwinAktiv - celkový detail

TwinAktiv EW - klasická hladká

TwinAktiv Flex - fólie s dilatační rezervou

Celosvětové prvenství mezi okenními fóliemi

Vývojem těsnící fólie TwinAktiv potvrdila společnost Tremco illbruck pověst inovátora mezi dodavateli okenních fólií. TwinAktiv totiž jako jediná dokáže měnit své parametry dle okolních poměrů, čímž zajišťuje 365 dní v roce suchou tepelnou izolaci uvnitř spáry. Místo snahy o vytvoření naprosto perfektní a těsné parozábrany nabízí fólie odvětrávání a permanentní vysoušení izolantu ve velmi krátkém čase. Díky tomu fólie udává směr v rámci inteligentního managementu vlhkosti.

TwinAktiv výborně obstála v náročném testování

Fólie illbruck TwinAktiv prošla náročným vývojem a testováním. Společně s dalšími konkurenčními systémy byla podrobena zkouškám s cílem ověřit, který systém umožní nejrychlejší vysoušení spáry. Měření vlhkosti v simulovaném prostředí novostavby jednoznačně prokázalo, že tepelná izolace připojovací spáry, doplněná v interiérech a exteriérech fólií illbruck TwinAktiv, umožňuje nejrychlejší vysychání izolace. Fólie TwinAktiv byly atestovány ústavem ift Rosenheim a Frauenhoferovým ústavem stavební fyziky. Další atest potvrzující kvality fólie vydal Německým ústav kvality staveb v Berlíně. TwinAktiv také splňuje všechny požadavky na připojení spáry dle normy ČSN 73 05 40-2.

V jednoduchosti je krása

Dosavadní nabídka produktů v oblasti těsnících fólií se mohla, díky své šíři, zdát velmi nepřehledná. Právě proto odborníci oceňují možnost jednoduchého a universálního použití fólie TwinAktiv. Jeden materiál se používá pro interiér i exteriér, čímž došlo nejen ke zjednodušení skladování, ale především k zabránění záměny produktů při montáži. Navíc fólie illbruck TwinAktiv umožňuje dle potřeby vybrat ze tří způsobů montáže a tím splňuje požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Lze tedy předpokládat, že také v České republice se fólie TwinAktiv stane moderní součástí všech kvalitních staveb.


Upevnění na ostění pomocí butylu

lepením Nathpaste nebo PU tmelem 25

nebo pomocí perlinky

Tremco illbruck s.r.o.
Úvalská 737/34, 100 00, Praha 10
tel.: (+420) 296 565 333, fax: (+420) 296 565 300
e-mail: prodej@tremco-illbruck.com
http://www.tremco-illbruck.cz

 
 
Reklama