Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aqua-therm Praha zahajuje již v úterý

Inspiraci pro rekonstrukci bytu nebo stavbu domu nabídne 13. ročník veletrhu Aqua-therm Praha, který začíná již v úterý 21. a trvá do soboty 25. listopadu na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Na jednom místě představí svoji nabídku přes 400 firem, které se zabývají vším, co se týká tepla, vody, plynu, klimatizace, ekologie a sanitární techniky. Veletrh tak na jedné straně nabídne možnost získat přehled o nejnovějších trendech v úsporách elektrické energie, vody a tepla, jejichž cena neustále roste, na druhé pak možnost všechny výrobky si přímo prohlédnout a ozkoušet. Veletrh je také příležitostí získat zdarma praktické rady od profesionálů z jednotlivých oblastí. Aqua-therm Praha je největší akcí ve svém oboru a každý rok veletrh navštíví přes 40 000 odborníků i lidí, kteří hledají nejlepší řešení pro své vlastní bydlení. V hale D proběhne doprovodný program zaměřený na problematiku nízkoenergetické výstavby.

Otevírací doba veletrhu:

21. - 24. listopadu - 10.00 - 18.00 hod
25. listopadu - 10.00 - 16.00 hod

Vstupné:

denní: 60,- Kč
zlevněné: 30,- Kč
permanentní: 120,- Kč

Internetové stránky:

www.aquatherm.cz, www.aquathermpraha.cz

Na adrese www.aquathermpraha.cz je k dispozici poukaz na zlevněnou vstupenku v ceně 30 korun. Návštěvníci mohou využít kyvadlovou bezplatnou dopravu ze stanice metra Holešovice přímo na Výstaviště.

 
 
Reklama