Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvání na jedenáctý mezinárodní odborný veletrh Aqua-therm Praha

Vážení vystavovatelé,
dovolte mi, abych Vás pozval k účasti na jedenáctém mezinárodním odborném veletrhu Aqua-therm Praha, který se věnuje vytápění, ventilaci, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické technice.
V loňském roce veletrh úspěšně zakončil první desetiletí své existence. Postupem let se stal největším z rodiny veletrhů Aqua-therm, které se konají ve střední a východní Evropě. Svým rozsahem i významem předstihuje všechny akce z oboru technických budov, které se konají jak v České republice, tak i v okolních zemích.
Vloni veletrh zcela zaplnil Výstaviště v Praze-Holešovicích a strhl na sebe pozornost všech, kteří v oboru TZB pracují či se o tuto problematiku zajímají. Na veletrhu se představilo 454 vystavovatelů, přičemž každý šestý přijel ze zahraničí. Na veletrh za pět dní zavítalo téměř 44 tisíc návštěvníků a z tohoto počtu tři čtvrtiny tvořili obchodníci a odborníci.

O tom, že vystavovatelé byli na veletrhu Aqua-therm spokojeni, hovoří i výsledky ankety. Devadesát procent vystavovatelů hodnotilo veletrh velmi či téměř kladně. Samozřejmě i bez ankety se dá usuzovat o kvalitě veletrhu, neboť drtivá většina vystavovatelů, ale i návštěvníků, se na Aqua-therm každoročně vrací.
Veletrh slouží samozřejmě k prezentaci novinek a nových trendů v oboru. Proto mu věnují zaslouženou pozornost státní orgány počínaje ministerstvem průmyslu a obchodu a ministerstvem životního prostředí a konče Hospodářskou komorou ČR a magistrátem hl. m. Prahy.

K veletrhu neodmyslitelně patří odborný program. Právě při posledním ročníku se uskutečnilo několik zásadních mezinárodních konferencí v souvislosti se vstupem ČR a dalších zemí do Evropské unie. Konference Východ pořádané Svazem podnikatelů v oboru technických zařízení ČR, akce Evropské asociace společností pro techniku prostředí REHVA i konference internetového portálu TZB-info se účastnilo přes sedm set posluchačů.
Mezi nejcennější ocenění v rámci TZB patří již deset let zlatá medaile Aqua-thermu. Přísnými kritérii pro získání medaile každoročně prochází desítky přihlášených exponátů. Avšak vždy jen několik z nich (vloni devět) ocenění nakonec získá. Zlatá medaile veletrhu u výrobku je totiž tou nejlepší zárukou kvality a technického pokroku.

Vážení vystavovatelé,
Aqua-therm Praha letos vstupuje do druhé desítky své existence. Jsem přesvědčen, že bude nejméně tak úspěšná jako ta první. Vždyť bouřlivý vývoj oborů, které veletrh zahrnuje, dává všechny předpoklady k tomu, aby i Aqua-therm se dále rozvíjel. Je totiž veletrhem, který je navštěvován obchodníky a odborníky, na kterých máte právě Vy jako vystavovatelé největší zájem.

Ing. František KOČÍ
ředitel Progres Partners Advertising, s. r. o.

 
 
Reklama