Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Firma REHAU, s.r.o. a Cech instalatérů ČR podepsali dohodu o spolupráci

V rámci veletrhu Aquatherm 2002 se sešli zástupci firmy Rehau, s.r.o. v čele s ing. Luďkem Pilátem se členy rady CI ČR v čele s předsedou Pavlem Havlínem, aby domluvili spolupráci pro následující ročník soutěže učňů SOU oboru instalatér. Domluva o spolupráci se rodila již v průběhu celého roku 2002, zástupci firmy Rehau se přijeli podívat na několik regionálních kol soutěže a po upřesnění podmínek obou stran byla slavnostně podepsána vzájemná smlouva o spolupráci.

Firma Rehau, s.r.o., je dceřinou společností dnes již celosvětově působící německé firmy. Jejím zaměřením je zpracovávání plastů s orientací na technicky náročné produkty. Uplatnění výrobků této firmy můžeme nalézt téměř ve všech hospodářských odvětvích. Nás však nejvíce zajímají systémy pro vnitřní rozvody topení, vody a vnitřní odpady.

Proč se tato firma rozhodla podporovat naši soutěž učňů? Odpověď je jednoznačná. Bude-li se na učilištích učeň seznamovat s kvalitní technologií, projeví se to následně v kvalitním projektu a koneckonců ve spokojenosti zákazníka. "A to je náš cíl", řekl zástupce firmy Rehau, s.r.o. ing. Pilát, "a proto budeme podporovat i tuto soutěž učňů Středních odborných učilišť oboru instalatér".



 
 
Reklama