Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Špičkový software od CAD Studio a Autodesk pro začínající projekční a konstrukční týmy

CAD Studio vyhlašuje ve spolupráci s Autodeskem 2. ročník akce CAD software zdarma pro inovátory. Podpora týmů, které přicházejí se zajímavými projekty, pomáhá překonat bariéru pořízení špičkového softwaru. Umožňuje inovátorům soustředit se na to nejpodstatnější – realizaci originálních nápadů.

Akciová společnost CAD Studio, největší specializovaný dodavatel CAD, CAM, GIS a PLM řešení ve střední Evropě, vyhlašuje ve spolupráci s Autodeskem druhý ročník akce CAD software zdarma pro inovátory. Podpora týmů, které přicházejí se zajímavými projekty, pomáhá překonat bariéru pořízení špičkového softwaru. Umožňuje inovátorům soustředit se na to nejpodstatnější – realizaci originálních nápadů.

CAD Studio a Autodesk věnují začínajícím týmům CAD řešení na zajímavé projekty, včetně víceletého předplatného a odborných služeb, v hodnotě až 2 milionů korun

„Vybraným projekčním a konstrukčním týmům s inovativními nápady, které nejlépe využijí moderních technologií pro navrhování ke zlepšení světa okolo nás, poskytneme bezplatně nejnovější softwarové vybavení od společnosti Autodesk – podle jejich vlastního výběru, až pro 5 pracovišť, s předplatným Desktop Subscription na 3 roky a doprovodnými službami od CAD Studia. To vše v hodnotě až 2 milionů korun,“ upřesňuje podmínky Jan Binter, výkonný ředitel akciové společnosti CAD Studio. „Už když jsme vloni přispívali k pokračování vývoje unikátního vozidla pro hendikepované Elbee, rozhodli jsme se s partnery z Autodesku podpořit také další nadějné projekty, které zasluhují naši pozornost.“

Inovátoři, získejte špičkový software pro navrhování zdarma

Akce CAD software zdarma pro inovátory je určena především týmům, které:

  • potřebují podpořit při realizaci nového, zajímavého nápadu,
  • působí v některém z moderních oborů, které pomáhají zvyšovat kvalitu života,
  • chtějí využít možností nejmodernějších řešení pro digitální prototypování nebo informační model budovy (BIM),
  • zamýšlejí uvést své projekty co nejrychleji do života.

Inovátoři z Česka i Slovenska se mohou přihlásit až do konce srpna. Vyhlášení vítězných projektů, které získají tuto výjimečnou podporu, proběhne na tradiční konferenci a uživatelském setkání CADfórum 2015 v brněnském hotelu Avanti 23. září 2015.

Více informací a registrace: www.cadstudio.cz/akce/inovator.

O společnosti CAD Studio

CAD Studio a.s. je tradičním dodavatelem CAD, CAM, PLM a GIS řešení ve střední Evropě. Portfolio společnosti pokrývá všechna profesní řešení v oblastech strojírenství a výroby, stavebnictví a architektury, geodézie a mapování, vizualizace a animace i geografických informačních systémů pro správu majetku a infrastruktury. V nabídce CAD Studia zákazníci najdou rovněž hardware související s poskytovanými řešeními a komplexní služby, včetně odborné technické podpory.

CAD Studio, součást holdingu AutoCont, je nejvýznamnějším partnerem společnosti Autodesk v České a Slovenské republice a držitelem certifikací Platinum Partner.

Více informací: www.cadstudio.cz, www.cadforum.cz, blog.cadstudio.cz, facebook.com/CADstudio.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...