Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Každý park či zahrada potřebuje venkovní lavičky a odpadkové koše - vyberte si je na Abstore.cz

Jste majiteli zahrady a rádi byste si pořídili hezkou a odolnou venkovní lavičku, která vám bude sloužit po mnoho let? Anebo jste vesnice či město, které potřebuje nové venkovní odpadkové koše či jiné vybavení pro venkovní prostranství? Všechny potřebné druhy venkovních vybavení najdete na internetových stránkách Abstore.cz.

Venkovní lavičky přesně dle vašeho gusta

Parkové lavičky v mnoha podobách jsou zárukou, že si každý zájemce přijde na své. K těm nejodolnějším a nejstabilnějších patří betonové lavičky neboli ty, které mají betonovou konstrukci. Esteticky hezky vypadají litinové lavičky, máte-li rádi dřevo, ani tento druh nechybí.

Lavičky jsou buď jednoduché pouze se sedací plochou, nebo mohou mít i opěrnou část případně područky. Ať už je vaše zahrada, park či jiné prostranství v moderním stylu, působí domácky a venkovsky nebo hledáte nestárnoucí klasiku, všechny modely ze jmenovaných stylů zde jsou.

K lavičkám zároveň můžete pořídit i venkovní stoly a tak připravit sobě nebo návštěvníkům pohodlí pro příjemnou svačinu, piknik nebo oběd.




Nepostradatelné odpadkové koše

Na veřejných prostranstvích jsou velmi užitečné také venkovní odpadkové koše. Díky nim předejdete tomu, že budou hosté či procházející odhazovat papírky a jiné odpadky kolem sebe. I odpadkové koše jsou vyráběny v mnoha podobách. Sáhnout můžete po dřevěných kulatých či čtvercových koších s latěmi, umělohmotných v několika barevných variantách nebo třeba kovových. Jejich objem je různý, záleží na tom, na jak frekventované místo je potřebujete umístit.

  • Nakoupíte-li u Abstore.cz za více než 1 000 Kč bez DPH, získáte dopravu zdarma.
  • Můžete e-shopu také poslat svoji poptávku a on pro vás připraví zajímavou cenovou nabídku.
  • Objednávat můžete i telefonicky, což vám jistě usnadní práci a ušetří čas.
Neváhejte se obrátit na odborníky na svém místě stejně jako velké množství zákazníků před vámi.
Budete zajisté spokojeni.
 
 
Reklama