Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BIM ve stavebnictví - pozvánka na konferenci

BIM konference: BIM pro výrobce - BIM pro stavební firmy - BIM ve vzdělávání - BIM pro spolupráci

BIM jako zásadní prostředek inovací nejen pro české stavebnictví

V řádu několika let čeká BIM všechny aktéry ve stavebnictví – nejen projektanty a stavební firmy, ale i výrobce a facility management. Firmami přitom seznam „zasažených“ nekončí. BIM bude i součástí veřejných zakázek (viz směrnice Evropského parlamentu a rady 2014/24/EU o zadávání veřejných zakázek) a bude na něj nutno připravit i studenty ve stavebnictví. Dotkne se tedy znatelně i státní správy a učebních plánů stavebních škol. Ve stavebnictví zkrátka BIM nikoho nemine.

Proto jsme pro vás připravili konferenci BIM ve stavebnictví. Kromě obecných informací o BIM jsou připraveny workshopy a diskuzní panely pro jednotlivé aktéry ve stavebnictví:

  • BIM pro výrobce,
  • BIM pro stavební firmy,
  • BIM ve vzdělávání SŠ, VŠ a celoživotním vzdělávání,
  • BIM pro spolupráci - investor, státní správa, projektant, facility management

Není již dnes pozdě pouze teoreticky uvažovat o zavedení BIM? Jak konkrétně s BIM začít? Co k tomu budete potřebovat? Používají BIM už i vaši obchodní partneři? Jak si s nasazením BIM poradila konkurence? Co vám BIM může přinést? Jaké výhody skýtá BIM a jaká jsou naopak úskalí, kterých se vyvarovat? Tyto nebo podobné otázky si možná také kladete. Přijďte se proto přesvědčit, co BIM znamená pro české stavebnictví!

  • Datum konání: 24. a 25. června 2015 od 9:00
  • Místo: Nadace ABF, Václavské náměstí 31, Praha 1
  • Vstupné: PO REGISTRACI ZDARMA – REGISTRACE A PROGRAM ZDE

V souběhu s konferencí proběhne v Nadaci ABF také výstava Miniexpo IT ve stavebnictví.

Konferenci BIM ve stavebnictví pořádá Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR, Odborná rada pro BIM, di5 architekti inženýři a SOFTconsult. Akce probíhá za podpory Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva práce a sociálních věcí a Konferderace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů. Akce je financována z prostředků státního rozpočtu ČR.
 
 
Reklama