Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aquatherm Nitra se těší zájmu vystavovatelů

K dnešnímu dni jsou již obsazené dvě haly z celkově tří plánovaných na výstavišti Agrokomplex v Nitře. Veletrh Aquatherm Nitra se koná 10.-13. února 2015. A zajímavý je i doproovný program.

Blíží se termín uzávěrky podání prihlášek k účasti

Sedmnáctý ročník mezinárodního veletrhu Aquatherm Nitra 2015 začíná až za několik měsíců, ale do konce měsíce října musíme mít připraveny návrhy ploch pro všechny zájemce. V případě zájmu Vám velice rádi připravíme individuální nabídku k účasti. Kontakty a podrobné informace jak k dalšímu ročníku tak i o minulých naleznete na stránkách www.aquatherm-nitra.com.

Z dlouhé řady letošních rezervací můžeme namátkou jmenovat například společnosti

  • Atmos, AZ Pokorný, Attack, Brilon, Buderus, Certima, Danfoss, DZ Dražice, ETA Energy, Fort-plasty, FV plast, Herz, Ivar, John Guest, Junkers, Korado, KS klima-service, Meta-gas, Opop, Ptáček, Regulus, Rems, Samtek, Tatramat, Tecnoclima, Tepelná čerpadla AIT, Viadrus, Viessmann, Weishaupt, Wolf
a mnoho dalších firem, ať již tradičních vystavovatelů, ale i mnoho nových.

A jaké budou horké novinky v doprovodném programu?

Jedním z klíčových témat bude určitě podpora malých zařízení na využívání obnovitelných zdrojů energie v domácnostech. Podpora bude poskytnuta z Evropských investičních a strukturálních fondů prostřednictvím Operačního programu kvalita životního prostředí. Jelikož se budou podporovat sluneční tepelné kolektory, tepelná čerpadla, kotle na biomasu, fotovoltaické panely a větrné turbíny, poslední s maximálním výkonem do 10 kW, je velký předpoklad, že letošní nabídka vystavovatelů bude orientována právě tímto směrem.


 
 
Reklama