Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový software Intelligent Power Manager 1.43 zefektivňuje správu napájení v datových centrech

Praha, 27. srpna 2014 – Eaton Elektrotechnika s.r.o. uvedla novou verzi softwaru Intelligent Power Manager 1.43, který je kompatibilní a integrovatelný s WMware produktem vCenter Site Recovery Manager (SRM).

Díky tomu IPM 1.43 umožňuje správcům IT automaticky spouštět SRM replikaci dat v případě alarmu, výpadků napájení nebo jakékoliv havárie. Zvyšuje se tak spolehlivost fyzických i virtuálních IT systémů. IPM 1.43 zajišťuje kontinuitu provozu a obnovu klíčových procesů společností (Business Continuity) v případě havárie.

Spolupráce s VMware, automatická replikace i obnova
Nový Intelligent Power Manager 1.43 je nakonfigurován pro těsnou spolupráci s virtualizační platformou VMware vCenter Site Recovery Manager. Díky tomu umožňuje, v případě hrozících krizových situací, automatickou replikaci dat. IPM 1.43 nevyžaduje stahování žádných dalších modulů při instalaci virtuálního prostředí, okamžitě identifikuje stav napájení u jednotlivých aplikací, změny okolního prostředí a automaticky synchronizuje virtuální počítače. V případě havárie či výpadku napájení spouští prostřednictvím programu VMware Site Recovery Manager migrační procesy a plánovanou obnovu.

Kompatibilita se všemi hlavními virtualizačními platformami
Společnost Eaton je účastníkem programu VMware Technology Alliance Partner, díky čemuž software Intelligent Power Manager 1.43 disponuje certifikátem VMware Ready na virtualizační platformě VMware vSphere 5.5. Software je navíc schopný integrace do dalších virtualizačních platforem včetně Microsoft Hyper V, Citrix Xen a Red Hat KVM.

Základní licence IPM 1.43 ke stažení zdarma
Software Intelligent Power Manager verze 1.43 lze stáhnout na stránce eaton.eu. Základní licence je poskytována zdarma a pokrývá správu až 10 připojených zařízení. Náročnější uživatelé si mohou zakoupit rozšířené licence Silver a Gold zahrnující SRM integrační modul a možnost správy většího počtu zařízení.

 
 
Reklama