Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Finančně ohodnocená stáž (18.000,- Kč/stáž) - "projektant vzduchotechniky", Technika budov, s.r.o.

Přijmeme "techniky-projektanty" na letní stáž. Připojte se k našemu přátelskému mladému týmu a získejte mimořádnou praxi v oboru. Trvání: 15.7.- 30.9.2014, Křenová 42, Brno, celkem 18.000,- Kč čistého

Jedná se o stáž v rámci projektu Stáže pro mladé II. Stážistovi je přidělen mentor, je s ním uzavřena DPP, obdrží certifikát Europass, absolvuje také individuální kariérní poradenství a kurz soft skills. Časová dotace je cca 300 hodin (jsme připraveni vyjít Vám s konkrétním harmonogramem individuálně vstříc).

Náplň práce: zpracování projektové dokumentace, spolupráce s projekčním týmem společnosti dle aktuálních potřeb, podílení se na analýze technických řešení, práce s grafickým a dalším softwarem, vybavování projekční dokumentace, regulace VZT v terénu.

Pozor, je třeba se přihlásit nejpozději do 6. 6. 2014. ( + Stážista musí studovat poslední dva semestry VŠ, nesmí být OSVČ a musí mít trvalý pobyt na území ČR).

Návod k registraci a přihlášení je uveden v přiloženém letáčku, v případě jakýchkoliv dotazů se na nás bez obav obracejte na e-mailu: zaneta.andrysova@gmail.com nebo na tel. čísle: 728 77 22 10.

Těšíme se na případnou budoucí spolupráci!

více informací najdete v příloze
 
 
Reklama