Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na PRAGOSMART - 1. ročník expozice o chytrém bydlení

Přijměte pozvání od spolupořadatele - společnosti Insight Home na na expozici PRAGOSMART, která proběhne v rámci mezinárodního veletrhu Pragoalarm/Pragosec na Pražském Výstavišti ve dnech 5. - 7. června.

Na pražském Výstavišti v Holešovicích se v novém termínu ve dnech 5. až 7. června 2012 uskuteční opět pod záštitou ministra vnitra ČR již 19. ročník mezinárodního veletrhu zabezpečení a požární ochrany PRAGOALARM / PRAGOSEC.

V rámci tohoto veletrhu se uskuteční první ročník expozice PRAGOSMART, která bude výhradně zaměřena na chytré bydlení. Jedná se o projekt, který má za cíl zájemce seznámit s možnostmi ve všech oblastech chytrého bydlení – bezpečí, úspory, pohodlí, zábava a ekologie. Kromě stánků významných dodavatelů inteligentních technologií bude na výstavě fungovat i Informační centrum, kde mohou návštěvníci získat informace o systémových řešeních navržených pro zvýšení bezpečnosti a komfortu bydlení v bytových domech. Součástí expozice bude také odborná Konference PRAGOSMART – Chytré bydlení.

Spolupořadatelem je společnost Insight Home, a.s., která je leaderem na trhu domácí automatizace.

odborná konference Pragosmart 2012, Insight Home, a.s.

Mediálním partnerem je interaktivní portál o chytrém bydlení DigitálníDomácnost.cz.

Více informací naleznete na stránkách www.pragosmart.cz

 
 
Reklama