Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Popis komínového systému CJ BLOK

Komínový systém CJ Blok je určen pro všechny druhy paliv a všechny druhy spotřebičů, které mají přirozený odvod spalin. Systém tvoří tvarovka z lehčeného betonu, tepelná izolace a šamotová vložka.

Komínový systém CJ Blok je moderní třívrstvý tepelně izolovaný komín splňující nejpřísnější požadavky na topení v nových i rekonstruovaných objektech.
Je určen pro všechny druhy paliv a všechny druhy spotřebičů, které mají přirozený odvod spalin. Systém tvoří tvarovka z lehčeného betonu, tepelná izolace a šamotová vložka.
Výhodou komínového systému CJ Blok je celoplošné odvětrání komínového tělesa a tím odstranění nežádoucích vlivů vznikajících teplotními rozdíly a kondenzační vlhkostí zdiva.

Typickým rysem komínového systému CJ Blok je vnější tvarovka z lehčeného betonu, což je klasický stavební materiál a patří k nejpoužívanějším stavebním materiálům. Vyniká kvalitou, pevností a dlouhou životností. Vnější rozměry komínu 38 x 38 cm jsou nejstandardnějším rozměrem doporučovaným projektanty a lze jím nahradit i cenově dražší konkurenční systémy. Vizuálně je komín velmi vhodný pro starší i zcela nové rodinné domy a působí dojmem rozměru "tak akorát" - není ani mohutný, ani moc slabý.

Naše komíny staví lidé všech věkových kategorií svépomocí nebo prostřednictvím stavební firmy bez problémů s pocitem jistoty, pohody a nezávislosti na různých palivech.

Určitě to zvládnete i Vy. Jsme tu pro Vás na www.levnekominy.cz
 
 
Reklama