Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Austria Email AG - zásobníky pro přípravu teplé vody připraveny pro zákazníky

Široký sortiment zásobníků pro přípravu teplé vody z nabídky Austria Email AG je v současné době k odběru ve skladu firmy Brilon CZ a je připraven pro zákazníky, kterým záleží na komfortu a zároveň úsporném ohřevu vody.

Austria Email AG je rakouský podnik specializovaný na výrobky pro přípravu teplé vody, které jsou založeny na využití ocelové smaltované akumulační nádoby. Ve výrobním sortimentu Austria Email je velké množství nejrůznějších zásobníků. Od těch s nejjednodušší konstrukcí bez vnitřních výměníků tepla až po mnohem složitější určené k využití kombinací různých zdrojů tepla, ale i například kompletně vybavených zásobníků tvořících základ solárních soustav. Této výrobní kompetence využívají někteří dodavatelé, kteří si u Austria Email nechávají vyrábět výrobky se svou značkou.

  1. Speciální izolace vlastní výroby zajišťuje mimořádně nízké tepelné ztráty
    ECO SKIN 2.0 je standardně používána pro zásobníky větších objemů a vyrovnávací zásobníky, protože doba návratnosti mírně vyšší ceny je ve srovnání s tepelnou izolací z PUR pěny v řádu několika měsíců.

  2. Tepelně technická laboratoř pro testování výrobků a vývoj
    Austria Email využívá vlastní certifikovanou, tepelně-technickou laboratoř, vybavenou zkušebními zařízeními na nejvyšší technické úrovni. Laboratoř je pevnou součástí procesu kontroly kvality výroby. Vedle úloh, které souvisí s nepřetržitým testováním vlastností výrobků, je základním stavebním kamenem, o který se opírá vývoj.

  3. Jediným dovozcem v ČR je Brilon CZ
    Od 15. dubna 2013 je firma Brilon CZ, a.s. oficiálním zastoupením společnosti Austria Email AG a stává se tak jediným přímým dovozcem této značky pro český a slovenský trh.

    Sortiment z nabídky Austria Email AG je v současné době k odběru ve skladu firmy Brilon CZ a je připraven pro zákazníky, kterým záleží na úsporném provozu přípravy teplé vody.


  4. Vyberte si své řešení pro ohřev a zásobu teplé vody…

Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...