Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tradiční veletrh FOR ARCH očekává silný ročník

Přípravy jsou v plném proudu, zájem vystavovatelů roste

Přípravy jedné z nejvýznamnějších veletržních událostí u nás, 21. mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, jsou v plném proudu. Již nyní hlásí organizátoři velký zájem vystavovatelů o účast na tomto a dalších souběžných veletrzích FOR ELEKTRO, FOR INVEST, FOR WOOD, FOR THERM, SPORT TECH a FOR CITY.

Do 31. 3. se přihlásilo 289 vystavovatelů na čisté výstavní ploše 9450 m2, což je v tuto dobu oproti předchozímu ročníku nárůst o 5 %. Zájemci ze strany vystavovatelů mohou až do 30. 4. 2010 využít cenově zvýhodněné nabídky prezentovat svoji firmu na jedné z nejprestižnějších událostí ve stavebnictví ve střední Evropě. Akce se těší také silné podpoře ze strany nezávislých oborových organizací, záštitu nad veletrhem letos převzal například Svaz podnikatelů ve stavebnictví v České republice.

Termín uzávěrky pro výhodnější ceny za pronájem výstavní plochy: 30. 4. 2010

Největší pražský stavební veletrh FOR ARCH se pečlivě připravuje na svůj další ročník. Tak jako v předchozích letech proběhne spolu s dalšími souběžnými veletrhy na tradičním místě v Pražském veletržním areálu Letňany, který akcím poskytuje dokonalé prostředí. Příležitost zajistit si to nejlepší místo pro svoji expozici již několik měsíců před zahájením veletrhu využilo prozatím celkem 289 vystavovatelů, kteří zaujmou čistou výstavní plochu 9450 m2 (stav k 31. 3.), což představuje oproti předcházejícímu roku nárůst o 5 %. Mezi přihlášenými jsou mj. společnosti ABB, Pražská energetika, Romotop, Severočeské doly, Wienerberger a celá řada dalších významných firem. Cenově zvýhodněné podmínky platí pouze do 30. dubna 2010. "Těší nás, že také letos můžeme našim dlouholetým i novým obchodním partnerům opět nabídnout příležitost k prezentaci před odbornou i laickou veřejností. Čerstvá data letos přihlášených svědčí o rostoucím zájmu firem, které se k nám vrací pravidelně i těch, které renomé veletrhu nalákalo nově," uvedl Daniel Bartoš, ředitel veletrhu FOR ARCH.

O tom, jak vnímají přínos veletrhu FOR ARCH samotní vystavovatelé, svědčí jejich vlastní pozitivní hodnocení. "Společnost ABB s.r.o. Elektro-Praga je dlouholetým účastníkem veletrhu FOR ARCH. Tato akce je pro nás místem setkání s důležitými obchodními partnery, investory a splňuje vysoké nároky, které ABB klade na splnění svých marketingových cílů. Díky hojné návštěvnosti se zvyšuje povědomí o značce a jednotlivých designových řadách nejenom na trhu B2B, ale i v B2C," sdělila Lenka Mrvová ze společnosti ABB s.r.o. ELEKTRO - PRAGA.

"Veletrhu FOR ARCH se účastníme pravidelně několik let. Náš stánek navštěvuje mnoho zájemců o moderní úsporné a ekologické vytápění tepelnými čerpadly. Můžeme jim ukázat, jak naše tepelná čerpadla vypadají v interiéru a seznámit je s technickými novinkami. Ale hlavně jim můžeme na místě poradit nejvhodnější řešení celého systému vytápění a ohřevu vody přesně na míru potřebám jejich rodiny a spočítat, o kolik se jim sníží náklady na energie po instalaci tepelného čerpadla," říká Jana Vozková, ze společnosti NIBE - DZ Dražice s.r.o.

O tom, že FOR ARCH je odbornou veřejností vnímán jako prestižní a dnes již tradiční přehlídka toho nejlepšího ve svém oboru, svědčí fakt, že získal záštitu Svazu podnikatelů ve stavebnictví v České republice, předsedy vlády ČR a předsedy poslanecké sněmovny. Akci podporuje také primátor hlavního města Prahy, Hospodářská komora České republiky, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo životního prostředí ČR, Ministerstvo pro místní rozvoj, České vysoké učení technické v Praze, Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, Český svaz stavebních inženýrů a Asociace krajů České republiky.

ABB, ALOIS BOUCHAL - ALBO, ALUKOV HZ, ATEX PLANÁ, ATRIUM, BEK, BERNDORF BÄDERBAU, BETONBAU, BETONOVÉ STAVBY GROUP, BIGTILE, BOSCH TERMOTECHNIKA, BRICKLAND, CIUR, COBRA, DIRICKX BOHEMIA, EKONOMICKÉ STAVBY, EKOSPOL, ELK, EXPOS HEATING, GALUX, GM ELEKTRONIC, H+H ČESKÁ REPUBLIKA, HAAS+SOHN, HAPEX, HELLA, HELUZ, HOCO BAUELEMENTE, INTERNORM-OKNO , J. CANKAŘ - ATMOS, K&V ELEKTRO, KLINKER, LIPEA, LOMAX&CO, M&T, NOVABRIK CZECH, OLYMPS DOOR, PILECKÝ, PRAŽSKÁ ENERGETIKA, PROKLIMA, PZP KOMPLET, QPOR, RD RÝMAŘOV, REGULUS, ROMOTOP, SAGEDER, SAPELI, SAPHO, SEVEROČESKÉ DOLY, SCHNEIDER ELECTRIC CZ, SLOVAKTUAL, SORTIM, STAVES, STAV-INVEST, STIEBEL ELTRON, STONE TRADE, TONDACH, TOOLTECHNIC SYSTÉM, TOPSYS PRAHA, TTK CZ, TVT EURO - OKNA, TWIN, USSPA, VELOX, VV SKLO, WIENERBERGER...

O Pražském veletržním areálu v Letňanech

Společnost ABF, a.s. bude od 1. července 2010 výhradním provozovatelem Pražského veletržního areálu v Letňanech, což jí umožní další rozvoj těchto prostor, a tím pádem i rozšíření nabídky služeb pro vystavovatele. Již od podzimu 2010 navíc bude postupně docházet k modernizaci Pražského veletržního areálu, což vystavovatelům i návštěvníkům přinese zvýšení komfortu.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...