Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poradenská centra FOR ARCH 2019

Již potřetí se v rámci stavebního veletrhu FOR ARCH představí poradenská centra napříč obory tohoto odvětví. Kam jít pro radu?

Ve dnech 17. až 21. září 2019 v PVA EXPO PRAHA poskytnou odborníci rady zdarma, ať už se budou týkat oken a stínicí techniky, kamen a topných těles, dřevostaveb, zabezpečení, nebo nového stavebního zákona. Generálním partnerem veletrhu je Skupina ČEZ.

PORADENSKÉ CENTRUM VYTÁPĚNÍ

Cech topenářů a instalatérů ČR poradí v Hale 7 například s výměnou topných zdrojů v domácnostech (snadno, rychle, úsporně, šetrně a moderně), s novinkami v oblasti využití obnovitelných energií při snižování energetické náročnosti staveb všeho druhu, především tepelnými čerpadly, řízeným větráním a v kombinaci s fotovoltaickými elektrárnami, s montáží výrobků trubek, tvarovek a armatur a dalšími.

STAVEBNÍ PORADENSKÉ CENTRUM ČKAIT

Co projednat na stavebním úřadu před zahájením stavby? Jaký je rozdíl mezi stavebním, technickým a autorským dozorem? Kdo vypracuje projektovou dokumentaci? Kdo na stavbě pohlídá kvalitu prací? Poradenské centrum ČKAIT je orientováno na stavební zákon a další předpisy ve výstavbě. Odborníky z ČKAIT najdete v Hale 1.

PORADENSKÉ CENTRUM MINISTERSTVA VNITRA ČR

Kdo navštíví v Hale 4 centrum MVČR a partnerů Policie ČR, Cechu Mechanických zámkových systémů ČR a portálu Sousedé.cz, získá informace, jak zabezpečit majetek a nemovitost.

PORADENSKÉ STŘEDISKO PRO OKNA A STÍNICÍ TECHNIKU

V tomto centru umístěném v Hale 3 se mimo jiné návštěvníci dozvědí, na co si dát pozor u montážní firmy při realizaci montáže oken do novostaveb i stávajících objektů.

PORADENSKÉ CENTRUM V OBORU SVĚTLO A OSVĚTLOVÁNÍ

V Hale 4 budou k dispozici pro odborné rady také profesionálové z Metroluxu. Na co všechno se jich mohou návštěvníci zeptat? Například na požadavky na osvětlení bytů a domů, doporučení pro jednotlivé typy místností, na vše týkající se svítidel – výběr vhodných typů pro jednotlivé prostory. Fundované odpovědi získají i ti, kteří mají zaostřeno na světelné zdroje a vše kolem nich (volba, parametry, použití).

PORADENSKÉ CENTRUM DŘEVOSTAVEB

V Hale 5 najdou odpovědi návštěvníci, které zajímají dřevostavby, kteří řeší výstavbu rodinného domu nebo se rozhodují, s kým realizovat dřevostavbu.

PORADENSKÉ CENTRUM ASOCIACE BAZÉNŮ A SAUN ČR

Kdo bude potřebovat na veletrhu FOR ARCH radu s návrhem, výstavbou a provozem veřejných i rodinných bazénů, vše potřebné najde v poradenském centru Asociace bazénů a saun ČR. Profesionálové tohoto oboru budou připraveni v Hale 5 a pomoc nabídnou i mimo otevírací dobu veletrhu.

Více informací najdete na: www.forarch.cz.

 
 
Reklama