Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KORADO na veletrhu FOR ARCH – komfort a úspory

Září letošního roku bude patřit jubilejnímu 30. ročníku mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2019. S trendy pro větší pohodlí, bezpečnost a úspory ve spotřebě energie je možné seznámit se ve dnech 17. až 21. září v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Česká firma KORADO zde bude desetitisícům návštěvníků prezentovat barevné variace svých radiátorů a další inovace, které domácnostem nejen sluší, ale navíc přináší úspory v oblasti vytápění.

Komfort a variabilita

Hlavním bodem prezentace KORADO na FOR ARCH bude univerzální těleso RADIK VKM8. Jelikož šířka současného sortimentu může být pro některé zákazníky někdy až matoucí, přichází společnost KORADO se zásadní inovací – maximálně univerzálním deskovým otopným tělesem RADIK VKM8. Toto deskové těleso vyniká bezkonkurenční variabilitou. Umožňuje velké množství připojení otopného tělesa na otopnou soustavu, čímž zjednodušuje nákup i instalaci nových radiátorů. Tělesa jsou k dispozici v několika designových variantách čelní desky nebo s možností lakování až do 200 odstínů barev RAL.

Design hraje prim

Na stánku KORADO se setkáte nejen s technickou stránkou vytápění. Dalším důležitým bodem je i design. Proto firma představí například možnost barevné úpravy těles či nový koupelnový radiátor KORATHERM AQUAPANEL. „Návštěvníci si budou moci barevná tělesa prohlédnout a představit si změnu, jakou jim do interiéru vnese radiátor, který nemusí být jen čistě bílý. Zároveň představíme designový model KORATHERM AQUAPANEL, který je svým geometrickým a jednoduchým vzhledem ideální do moderní koupelny. K vidění samozřejmě budou i další otopná tělesa a rekuperační jednotky, které disponují vysokou účinností,“ říká Milena Klaclová za firmu KORADO.


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama