Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Co nového? No přece Stavební veletrhy Brno!

Stavíte nový dům? Pak vás jistě zaujmou nové cihly EVOTON, které mají přímo ve svých dutinách izolační minerální vlnu. Díky tomu nejenže chrání váš dům tepelně, ale zároveň i zvukově. Anebo třeba okna – například systém Vetrex Alphaline: má šesti komorovou konstrukci, a tak ani teplo, ani hluk do vašeho domu jen tak nepustí!

Ovšem kvalita okna souvisí i s kováním, pro tepelnou a zvukovou pohodu je pak třeba dbát i na jakost výplní jiných otvorových výplní jako jsou střešní okna, dveře nebo garážová vrata. Ale hlavně - pokud se zajímáte o problematiku izolování a úspor energií, nikde jinde nemůžete získat pohromadě tolik informací o novinkách na trhu, nových trendech jako na Stavebních veletrzích Brno.

Chcete renovovat interiér? Začněte od podlahy. Ať již máte zájem o klasické dřevěné nebo laminátové, a nebo hledáte inspiraci pro jiné řešení - například kamenné dlažby. Od podlah je to pak jen kousek k obkladům a vybavení koupelen. Mimochodem - víte, že hitem dnešních dnů je kombinace bílé a černé? Pro koho ale je černo bílá příliš málo barevná, ten jistě najde inspiraci v koupelnových sestavách například od společnosti Ravak. Rozmanitost je zde nejen v barvách, ale hlavně ve tvarech a funkčnosti.

Ke každému domovu vždy patřilo teplo. Tento pocit dovedou navodit třeba krbová kamna, kde účinek umocní i živý oheň, a oproti dřívějším modelům i vyšší výhřevnost. Jinou alternativu tvoří elektrické nebo plynové kotle, případně systémy využívající solárních článků pro ohřev vody i přitápění.

Pro všechny návštěvníky veletrhu jsou připravena odborná nezávislá poradenská centra. V rámci veletrhu je jich hned několik. Odborné nezávislé Stavební poradenské centrum Vám odpoví na všechny otázky z oboru stavebnictví, včetně nové legislativy. Opět po roce je tu pro všechny zájemce připraveno Poradenské centrum programu Zelená úsporám Státního fondu životního prostředí. Chcete-li proměnit své sny o zařízení interiéru, navštivte poradenské centrum bytových architektů. Pokud chcete začít stavět, a hledáte inspiraci, navštivte Národní stavební centrum Eden. Zde máte možnost si prohlédnout hned několik variant domů.

Pokud již však je u vás vše postaveno, zrekonstruováno, prostě máte byt či dům jako klícku, určitě vás v pavilonech G1 a G2 zaujmou expozice veletrhu nábytku Mobitex. Přední designéři a výrobci představí trendy současné nábytkové tvorby, bytových doplňků a spojení high technologií s bytovou architekturou.

Když k tomu všemu přidáte návštěvnické soutěže, například o střechu Tondach, vybavení obývacího pokoje nebo veletržní slevy, pak uznáte, že jednoznačně stojí za to na brněnské výstaviště zavítat. Navíc můžete ušetřit již při vstupu na veletrh. Vyplňte jednoduchý registrační formulář na internetu, a získejte 50% slevu na vstupném. Určitě nebudete litovat.

Inspirace i rady jsou k nezaplacení, a když k tomu přidáte veletržní slevy, které vystavovatelé nabízejí, nebo možnost výhry v návštěvnických soutěžích, např. o střechu Tondach nebo vybavení obývacího pokoje, můžete si bez obav říci: Se stavebními veletrhy Brno skutečně ušetřím! Navíc můžete získat vstupné na veletrh s 50% slevou? Jak? Vyplňte jednoduchý registrační formulář na internetu!


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...