Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podnikatelský manuál k novému občanskému zákoníku

V manuálu najdete např. Jak zajistit, aby pro zákazníka platily mé obchodní podmínky? Jak dlouho ručím za jakost prodaného zboží? Detaily ke smlouvám uzavřeným přes internet, telefonicky nebo písemně.

Podnikatelský manuál k novému občanskému zákoníku je určen pro firmy a podnikatele a obsahuje nejdůležitější dopady NOZ a praktické příklady – rady, tipy, doporučení. Manuál vydala Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR ve spolupráci s autory zákonů a advokátní kanceláří PRK Partners.

Podnikatelský manuál k novému občanskému zákoníku

Členové Cechu topenářů a instalatérů ČR mohou využít právní poradenství zdarma

Manuál obsahuje řadu témat a praktických příkladů vztahující se k podnikání. Ale život ve vztahu dodavatel - zákazník přináší konkrétní problémy, které se přeci jen v lecčem liší od modelových příkladů. Proto je právní poradenství pro členy zdarma vítanou službou CTI ČR.
Chcete se stát členem CTI ČR?


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama