Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

MND prodlužují cenové stropy svým zákazníkům i po jejich skončení

MND, Moravské naftové doly prodlužují cenové stropy svým zákazníkům, kteří si v minulosti zajistili pevné ceny energií nad úrovní současných vládních stropů. Týká se to pár tisíc odběrných míst, která nevyužila červencové nabídky MND a nepřešla bezplatně na podstropový ceník.

MND vyhlásily příslib, že zákazníkům, kteří si v minulosti sjednali pevné ceny nad úrovní vládních stropů, přiznají slevu z obchodní ceny za MWh v takové výši, aby v roce 2024 hradili nejvýše cenu energií na úrovni tzv. cenového stropu nařízeného vládou v roce 2023. Pro uplatnění slevy nemusejí tito zákazníci nic dělat, bude jim připsána automaticky. Není tedy třeba, aby volali na bezplatnou zákaznickou linku či chodili do zákaznického centra.

Zákazníků, kterých se platba nadstropových cen týká, je přibližně dva tisíce. Jedná se o odběrná místa, která nevyužila nabídky MND z července roku 2023 a nepřešla bezplatně na podstropový ceník aktuální v té době.


MND Energie a.s.
logo MND Energie a.s.

Jsme největší česká těžební společnost ropy a plynu MND Energie a.s., Moravské naftové doly, která má stoletou tradici v oboru. Plyn přímo z těžby jsme se rozhodli nabízet nejen velkoodběratelům, ale také napřímo domácnostem. Kromě Plynu z první ruky přímo ...

 
 
Reklama