Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plyn a elektřina pod stropem s neměnnou cenou až do června 2025

MND, Moravské naftové doly, nabízejí novým i stávajícím zákazníkům od 21. 8. 2023 možnost zajistit si ceny pro plyn a elektřinu pod vládním stropem s neměnnou cenou až do 30. 6. 2025.

Zákazníci přechodem na tyto ceníky mohou oproti ceně na stropu výrazně ušetřit – v případě plynu je to 36 % a u elektřiny 24 %.

„MND nabízejí nyní energie s cenami již výhradně pod stropem, a to novým i stávajícím zákazníkům,“ uvádí Jan Sýkora, ředitel marketingu MND Energie a.s., a dodává: „Naši nabídku energií pro domácnosti aktuálně rozšiřujeme o možnost zafixovat si cenu energií významně pod stropem až na dvě topné sezóny.

Neměnnou cenu až do června 2025 nabízejí MND pro Ceník Léto 25 s pevnou cenou u plynu ve výši 1 935 Kč/MWh s DPH a u elektřiny v nejčastější distribuční sazbě D02d za 4 592 Kč/MWh s DPH. V případě, že zákazníci chtějí mít jistotu na kratší období, mohou využít Ceníku se stropem, který aktuálně garantuje nezdražení do března 2024.

Zákazníci si mohou tyto ceníky sjednat a smlouvu podepsat snadno online z pohodlí domova. Nemusí tedy nikam chodit, psát ani telefonovat. Více na mnd.cz. Využít mohou také bezplatnou zákaznickou linku 800 400 500. Stávající zákazníci mohou jednoduše napsat na mail aktivace@mnd.cz.


MND Energie a.s.
logo MND Energie a.s.

Jsme největší česká těžební společnost ropy a plynu MND Energie a.s., Moravské naftové doly, která má stoletou tradici v oboru. Plyn přímo z těžby jsme se rozhodli nabízet nejen velkoodběratelům, ale také napřímo domácnostem. Kromě Plynu z první ruky přímo ...

 
 
Reklama