Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak ukončit DPI u innogy: Za dvě minuty přes webový formulář

Zákazníci mají k dispozici jednoduchý webový formulář na innogy.cz. Vyplnění je hotově za dvě minuty. Nabídku od innogy zákazník akceptuje elektronicky.Zákazníci, kteří si už stihli uzavřít u innogy novou smlouvu, formulář vyplňovat nemusí, ukončení režimu DPI nastane automaticky,

Během dneška jsme odeslali poslední dopisy o režimu dodavatele poslední instance (DPI) s konkrétními pokyny pro cca. 240 tisíc zákazníků, kteří doplatili na selhání nezodpovědných společností. Očekáváme, že poslední zákazníci obdrží svůj dopis s instrukcemi v pondělí. Zároveň jsme spustili i online formulář na webu innogy.cz, kde každý může jednoduše a rychle získat novou nabídku od innogy a po elektronické akceptaci si zajistit řádnou smlouvu ve standardním režimu dodávky.

„Zákazníci mají na našem webu k dispozici jednoduchý formulář, na vyplnění stačí dvě minuty času. Na základě vstupů jim připravíme nabídku, kterou mohou akceptovat elektronicky. Je to nejjednodušší cesta, jak se vyvázat z režimu dodavatele poslední instance a snížit si tak cenu a hlavně zálohy. Pokud o to budou mít zákazníci zájem, dáme jim nabídku také na elektřinu,“ řekl David Konvalina, ředitel innogy pro maloobchod a marketing.

Zákazníci, kteří si již v mezidobí stihli s innogy sjednat novou smlouvu na dodávky energií, už nemusí podnikat žádné další kroky ani vyplňovat online formulář. Uzavřená smlouva samozřejmě platí včetně dohodnuté ceny a termínu zahájení dodávky. Ke dni účinnosti nové smlouvy těmto zákazníkům automaticky ukončíme dodávku v režimu DPI a zahájíme standardní dodávky za podmínek sjednané smlouvy.

Všem zákazníkům v režimu dodávek DPI jsme poslali dopis na adresu, kterou nám předal distributor. Pokud někomu z dotčených zákazníků dopis do úterý nedorazí, doporučujeme, aby se nám co nejdříve ozval.

 
 
Reklama