Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skautská energie dočasně zastaví příjem nových zákazníků

Vzhledem k aktuální mimořádné situaci na trhu s energiemi jsme se rozhodli od 11. 9. 2021 dočasně zastavit příliv nových odběrných míst.

Milí zákazníci a příznivci Skautské energie,

díky soutěži v roce 2020 jsme pro Skautskou energii dokázali zajistit velmi výhodné ceny a v této chvíli jsme bezkonkurenčně nejlevnější na trhu.

Cena energií však v posledních měsících dramaticky roste a náš vítězný dodavatel Kolibřík Energie nyní nakupuje energie o desítky procent dráž, než je následně prodává nám.

Prudké zdražování u konkurence navíc vyvolalo extrémní zájem o Skautskou energii z řad domácností, firemních zákazníků i obcí. Ztráta dodavatele se tak víc a víc prohlubuje.

Jedním ze základních pilířů Skautské energie a Skautingu vůbec je pomoc a férový přístup. Tyto principy uplatňujeme jak směrem k odběratelům, tak k dodavatelům. Proto jsme se v rámci udržitelnosti projektu rozhodli pro nové zákazníky vysoutěžit cenu novou.

Pro stávající odběrná místa a odběrná místa s podanou přihláškou do 10. 9. 2021 se nic nemění. Jejich avizovaná cena stále platí a bude platit až do konce vysoutěženého období, tedy do konce roku 2022. Pro nové zájemce nyní vyjednáváme novou, stále velmi výhodnou cenu energií, reflektující stávající situaci na trhu.

Na stránky Skautské energie od 11. 9. 2021 dočasně umístíme čekací listinu, do které se mohou zapisovat noví zájemci o připojení odběrných míst. Ihned, jak vyjednáme novou cenu, budeme všechny čekatele kontaktovat.

Věříme, že dočasné omezení pomine v řádech týdnů.

Děkujeme za přízeň a za pochopení.
Tomáš Slavík, ředitel Skautské energie

 
 
Reklama