Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bohemia Energy začala nabízet revize kotlů v ceně

Bohemia Energy nově od 1. července nově nabízí spolu s dodávkami plynu i pravidelnou revizi kotle, která je již započtena v ceně. Zákazník má na výběr tři produkty.

Dobře udržovaný a správně seřízený kotel může ušetřit i několik tisíc korun ročně, a to díky nižší spotřebě plynu. Stálou péčí můžeme zabránit i poruchám způsobeným opotřebením jeho dílů, a to má vliv i na prodloužení životnosti kotle. Pravidelná kontrola a servis může být i podmínkou pro splnění záručních podmínek výrobců plynových kotlů.

Péči o plynové kotle, navíc v ceně dodávky energií, nyní nabízí zákazníkům vybraných produktových řad Bohemia Energy. „Našim zákazníkům se snažíme přinášet dlouhodobé úspory. Pravidelné revize plynového kotle jsou jednou z možností, jak jich dosáhnout. Zároveň mohou být rozhodující i pro bezpečí jejich domácností a rodiny,“ říká Libor Holub, obchodní ředitel Bohemia Energy.

Kontrola kotle sice ze zákona povinná není, ale kontrola spalinové cesty ano. Platný revizní dokument tak může být hlavním klíčem k úspěchu při případném vyjednávání s pojišťovnou o náhradě škody v případě řešení pojistné události. „Zanedbání kontrol může vést ke krácení, či dokonce odmítnutí pojistného plnění. Zde však samozřejmě záleží jak na pojišťovně, tak na pojistce,“ upozorňuje Libor Holub.

Výrobci kotlů doporučují provádět prohlídku kotle jednou ročně, zpravidla jde o jeho seřízení a vyčištění. Pravidelnou kontrolu a čištění spalinové cesty (komína a kouřovodu) jsou spotřebitelé povinni zajistit u plynových kotlů jednou za rok, u kondenzačních kotlů nejméně jednou za dva roky.

Bohemia Energy od 1. července může nabídnout buď produkty s fixní cenou na 24 nebo na 36 měsíců (Servis 24, Servis 36) a produkt s cenou tvořenou na spotovém trhu Energie A++ Servis. První dva jsou určeny pro zákazníky, kteří mají rádi jistotu. Kdo chce využít současných nízkých cen plynu a ještě mít k tomu servis, ten určitě dá přednost Energii A++ Servis. Nové nabídky všech těchto produktových řad patří k nejlevnějším na trhu, když srovnáváme produkty se servisem,

 
 
Reklama