Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

innogy nabízí zelenou elektřinu

innogy poskytne zelenou elektřinu bez jakéhokoli příplatku.Zájem zákazníků o zelenou energii výrazně roste.

Na zvýšenou poptávku po produktech šetrných k životnímu prostředí zareagovala energetická skupiny innogy nabídkou zelené elektřiny. Od 1. července proto zákazníkům umožní odebírat energii vyrobenou výhradně z obnovitelných zdrojů, navíc bez jakéhokoli cenového navýšení.

Každý nový zákazník, který si po 1. červenci sjedná u innogy produkt Optimal, bude provozovat svou domácnost a veškeré elektrospotřebiče v ní na zelenou elektřinu, a tedy s minimálním dopadem na životní prostředí. Jako potvrzení obdrží ke smlouvě certifikát s garancí výroby z obnovitelných zdrojů. Přehled celkového palivového mixu zelené elektřiny pak zákazníci naleznou na faktuře. Za zelenou elektřinu zákazníci nezaplatí ani o korunu navíc, naopak jim v rámci produktu Optimal zůstává garance každoročního poklesu ceny a finanční odměna 1 500 korun.

Poslední dobou přibývá na trhu nabídek zelené elektřiny, které se cenově neliší od elektřiny z tradičních zdrojů. V Kalkulátoru cen energií TZB-info lze nalézt nabídky společností Alpiq nebo bezDodavatele.

 
 
Reklama