Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová nabídka v Kalkulátoru – LÉTO19 od společnosti Fosfa a.s.

Fosfa a.s. patří dlouhodobě k nejlevnějším dodavatelům na trhu s elektřinou i s plynem. Nabídka je novinkou v Kalkulátoru a zaslouží si pozornost třeba jen pro to, že po době růstu je málo levných nabídek na trhu.

Akční nabídka platí pro prvních 500 zájemců o nízké ceny elektřiny a plynu. Obchodník garantuje cenu do 30.6.2020, tedy nabídka je určena především pro domácnosti s končící smlouvou, které se ještě nerozhodli, jakého dodavatele si zvolí. U zájemců, kteří mají nyní u svého dodavatele smlouvu na dobu neurčitou nemá cenu na tuto nabídku reagovat, protože změna dodavatele určitý čas potrvá a mohli by využít cenové nabídky maximálně po dobu osmi až devíti měsíců.

V porovnání s konkurencí u elektřiny pro domácnost, která elektřinou netopí a má roční spotřebu 2 000 kWh je tato nabídka na 29. místě z 232 nabídek. Mnohem výhodnější nabídka je u přímotopů, kde při roční spotřebě ve vysokém tarifu 1 000 kWh a v nízkém tarifu 10 000 kWh také díky nulovému stálému platu nabídka obsadila 7. místo z 233 nabídek. Uváděné pořadí platí pro distribuční území ČEZ Distribuce.

U plynu při roční spotřebě 20 MWh je tato nabídka v distribučním území GasNet na 21. místě z 261 nabídek. Dodavatel rovněž neúčtuje stálý plat s výjimkou pásem s nejnižší spotřebou. Při roční spotřebě 20 MWh činí cena za plyn 699 Kč/MWh, stálý plat není účtován.

Po skončení závazku cena zákazníka se řídí ceníkem eTarif se smlouvou na dobu neurčitou. Pokud zákazník by již neměl zájem pokračovat ve spolupráci, je nutné informovat obchodníka nejpozději do konce května 2020.

O dodavateli

Fosfa a.s. je největším zpracovatelem fosforu v Evropě, který své produkty exportuje do více než 80 zemí světa. Fosfa je držitelem mnoha certifikátů a mezinárodních ocenění, potvrzujících výjimečnou kvalitu, důvěryhodnost a stabilitu společnosti. Společnost patří mezi 3% světovým firem, které jsou držiteli prestižního ocenění D&B Top Rating. Fosfa a.s. disponuje vlastními zdroji pro výrobu elektrické energie z obnovitelných zdrojů a kombinované výroby elektrické energie z odpadního tepla, vznikajícího při zpracování fosforu. Feel ecoenergy je divize společnosti Fosfa a. s. zaměřující se na výrobu a dodávky elektrické energie a dodávky zemního plynu na území České republiky.
 
 
Reklama