Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inspirace pro novou éru řidičů a 3 minikonference na Smart Prague na e-Salonu

Veletrh čisté mobility e-SALON je v PVA EXPO PRAHA letošní horkou NOVINKOU.

Veletrh čisté mobility e-SALON je v PVA EXPO PRAHA letošní horkou NOVINKOU. Od 15. do 18. 11. budou o vaši pozornost soupeřit modely značek Audi, Volkswagen, Lexus, Toyota, Renault, Nissan, Hyundai, Tesla, Jaguar a mnohé další. Některé z nich se představí dokonce v národní premiéře, a tak je budete moci spatřit na vlastní oči jako jedni z prvních v ČR! Co se týče dalších specialit, rozhodně vás nebudeme šetřit.

Víte, že existuje třeba automobil, který smí řídit i teenager? Nebo že vás do vzduchu vynese elektrické letadlo? Na to vše se můžete těšit vedle elektromobilů, hybridů, elektrických motorek a elektrokol. Chybět nebudou testovací jízdy nebo možnost vyzkoušet si simulátor dopravní nehody. Pro nejmenší návštěvníky bude připravena dráha s elektrošlapadly a dětské dopravní hřiště. Zkrátka a dobře – bude na co koukat a bude i co zažít.

Veletrh čisté mobility e-SALON nabídne také sérii minikonferencí věnujících se (elektro)mobilitě v Praze. Uskuteční se v rámci veletrhu e-Salon a konference Čistá mobilita v chytrých městech, dne 15. listopadu 2018 od 10:30 v prostorách PVA Expo Letňany v Praze.

Celý článek zde
 
 
Reklama