Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Růst mezd v innogy pokračuje

Dohoda s odbory potvrzuje růst mezd pro období 2018-20. Zvyšování platů je plošné, pro všechny zaměstnance. Firma letos opět vyplatí mimořádnou odměnu ve výši 12 tisíc korun.

Zlepšování mzdových a pracovních podmínek pro zaměstnance energetické skupiny innogy v Česku bude nadále pokračovat. Svědčí o tom čerstvá dohoda o detailech navýšení mezd pro rok 2019, kterou firma uzavřela s odbory. Na základě kolektivní smlouvy na období let 2018 – 2020 dojde k celkovému nárůstu mezd zaměstnanců společností innogy v ČR v průměru o 18 %.

Všichni zaměstnanci innogy v ČR se navíc mohou stejně jako vloni těšit na mimořádnou odměnu. Firma jim znovu jako poděkování za dobré ekonomické výsledky vyplatí před Vánoci částku ve výši 12 tisíc korun. Celkem innogy touto formou odešle na účty zaměstnanců téměř 50 milionů korun.

„Snaha lépe odměňovat nadstandardní pracovní výkony podpořená navyšováním mezd odpovídá naplňování naší vize, být preferovaným zaměstnavatelem pro nejlepší talenty a odborníky na trhu. Proto jsme letos například flexibilně zareagovali na změny na trhu práce a v některých našich společnostech nebo u některých profesí jsme přistoupili ke zvýšení mezd dokonce nad rámec kolektivní smlouvy,“ uvedla personální ředitelka innogy Erika Vorlová.

Schválený plán navyšování mezd v innogy počítá na základě kolektivní smlouvy pro roky 2018 - 2020 s nárůstem o 5,3 % v příštím roce a o dalších 4 % v roce 2020.

 
 
Reklama