Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Upozornění pro zákazníky společnosti One Energy & One Mobile a.s.

Prohlášení konkurzu na majetek společnosti.

Zákazníci společnosti One Energy & One Mobile a.s., se sídlem Hornopolní 3322/34, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava, IČO 018 79 880, držitele licence na obchod s elektřinou a plynem, se pravidelně obracejí na Energetický regulační úřad s dotazy a návrhy na zahájení sporných správních řízení ohledně neprovedených vyúčtování dodávek a neuhrazených přeplatků z vyúčtování ke smlouvám o sdružených službách dodávky elektřiny a plynu.

Krajský soud v Ostravě dne 24. července 2018 zahájil ve věci této společnosti insolvenční řízení – viz vyhláška č. j. KSOS 25 INS 12156/2018-A-5.

Usnesením Krajského soudu v Ostravě (č. j. KSOS 25 INS 12156/2018-A-25) ze dne 17. 8. 2018 byl zjištěn úpadek dlužníka a na jeho majetek byl prohlášen konkurz.

Podrobnosti můžete najít zde: zde

Energetický regulační úřad zákazníky informuje, že v současné době je přihlášení pohledávek za touto společností jedinou možností jejich uplatnění v zákonné lhůtě 2 měsíců od data vyhlášení úpadku dlužníka.

Přihláška s přílohami se podává dvojmo na formuláři, který je zveřejněn na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (v části Insolvenční rejstřík – formuláře ke stažení), kde jsou uvedeny i pokyny k vyplnění a vzor vyplněné přihlášky.

 
 
Reklama