Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyjádření aukční společnosti eCentre k ukončení činnosti One Energy

Podle oznámení Operátora trhu s energiemi ČR ze dne 22. 3. 2018 společnost One Energy & One Mobile, a.s. s platností ode dne 22. 3. 2018 pozbyla možnost dodávat elektrickou energii a zemní plyn.

VAŠE DODÁVKY NEJSOU OHROŽENY. ODPOJENÍ VÁM NEHROZÍ

Na základě Energetického zákona č.458/2000 Sb. § 12a, je pro tyto případy na ener getickém trhu zřízena funkce Dodavatele poslední instance, což je subjekt na trhu s elektřinou nebo zemním plynem, který má zákonem stanovenou povinnost dodávat zákazníkům energie v situaci, kdy jejich dodavatel pozbyl oprávnění energie dodávat.

Na základě výše uvedeného paragrafu energetického zákona NEJSOU VAŠE DODÁVKY ENERGIÍ OHROŽENY A BUDOU I NADÁLE PLYNULE POKRAČOVAT.

NOVÉHO DODAVATELE VÁM ZAJIŠŤUJEME

Jelikož máte uzavřenou smlouvu o dodávkách energií se společností One Energy & One Mobile, a.s. prostřednictvím LICITU a aukční síně eCENTRE, a.s., budeme Vás obratem kontaktovat s řešením zajištění nového dodavatele energií. Připravujeme pro Vás NOVÉ SMLOUVY o dodávkách energií, které zajistí plnění veškerých legislativních požadavků. Není tak zapotřebí, abyste podnikali jakékoli kroky. Vše vyřešíme za Vás, se samozřejmou možností naše řešení nevyužít.

DOPORUČUJEME VÁM UČINIT TYTO KROKY

  • zrušit neprodleně trvalé příkazy na hrazení záloh elektřiny či zemního plynu vůči společnosti One Energy & One Mobile a.s.
  • obdobně zrušit povolení k inkasu plateb elektřiny a zemního plynu vůči společnosti One Energy & One Mobile a.s.
  • nehradit či nepovolovat platby přes SIPO vůči společnosti One Energy & One Mobile a.s.

POZOR!

DOPORUČUJEME NEREAGOVAT NA NABÍDKY RŮZNÝCH DODAVATELŮ, KTEŘÍ VÁS NYNÍ MOHOU KONTAKTOVAT A VYVOLAT VE VÁS ZBYTEČNÉ OBAVY. O dodávky energií v následném období se obávat nemusíte. Vše máte zajištěno a smlouva s novým dodavatelem Vám z naší strany bude zaslána v nejbližších dnech.

 
 
Reklama