Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Noviny Aquatherm Times č. 2 jsou již na cestě k vám

Aquatherm Times – na chvilku se zastavit, posedět u dobré kávy, něco se dozvědět, ale také se zasmát.

"Samozřejmě jsme si vědomi, že neustále vznikají nová, technologicky vyspělá media kopírující pokrok i hektiku naší doby, ale touto cestou jsme jít nechtěli. Chtěli jsme přesně pravý opak. Na chvilku se zastavit, posedět u dobré kávy, něco se dozvědět ale také zasmát. Zkrátka navodit příjemnou atmosféru na pracovištích našich klientů a u širší odborné veřejnosti vzbudit zájem. Proto formát starých Timesů, proto černobíle, proto inzeráty v retro stylu, proto noviny", řekl k projektu Aquatherm Times Mgr. Michal Drážďanský, jednatel MDL EXPO, agentury, která pořádá veletrhy Aquatherm Praha a Aquatherm Nitra.

Přejete-li si obdržet ZDARMA příští vydání Aquatherm Times přímo do vaší poštovní schránky, pošlete nám na e-mail: aquatherm-praha@mdlexpo.cz vaši poštovní adresu. Velice rádi tak učiníme.

Poslední volná místa v č. 3

Chcete, aby i vaše nabídka výrobků a služeb byla součástí novin? Plošná inzerce v posledním plánovaném čísle je již vyprodaná, ale využijte možnost umístění PR zpráv v ceně 3.500,- Kč/ks ... oslovte více než 35.000 profesionálů.




Vlevo Aquatherm Times č. 1

NOVINKA - Katalog veletrhu Aquatherm 2018 jako nedílná součást Aquatherm Times č. 3 / 2018 ... POPRVÉ V HISTORII

Všichni registrovaní návštěvníci ZDARMA obdrží poštou domů více než 14 dní před zahájením veletrhu jak Aquatherm Times č. 3, tak především vstupní karty s QR kódem daného návštěvníka obsahující poskytnuté údaje (vstup bez front) a Katalog veletrhu kopírující formát a podobu Aquatherm Timesů v barvě. Jeho součástí bude rozdělení vystavovatelů podle abecedy, umístění v halách a základní nomenklatury.

Dejte o sobě vědět ještě před veletrhem.

Ceník a nabídka inzerce pro veletržní přílohu ZDE (pdf), uzávěrka dodání podkladů je do 15.ledna 2018


Noviny Aquatherm Times č. 2 jsou již na cestě k vám