Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řešení větrání a hygieny prostředí

Firma Ziehl-Abegg s.r.o. se i v roce 2011 účastní veletrhu Aqua-Therm v Praze, který se koná koncem listopadu. Na veletrhu bude vystavovat nejmodernější ventilační moduly a ucelenou řadu regulačních přístrojů.

Ziehl-Abegg s.r.o. v Brně s ohledem na 100 leté „know-how“ německé mateřské společnosti plní dodávky těchto komponentů na rostoucí český a slovenský trh od roku 2003.

Ing. Pavel Halabala říká: „Tento veletrh je středem zájmu odborné veřejnosti a odborníků stejného zaměření jako je naše“. Jednatel brněnské společnosti Ziehl-Abegg s.r.o. dále dodává: „Toto tvrzení je v souladu s názorem většiny zákazníků pro aplikace našich výrobků v oblasti technických zařízení budov, chlazení, průmyslu i zemědělství“.

Ziehl-Abegg vystavuje na Aqua-Thermu ventilátory se zaměřením na úsporná řešení s ohledem na spotřebu elektrické energie, a to nejenom na technologii EC (viz přiložená fotografie), ale i na tradiční ventilátory s AC motory.

Ve dnech od 22. do 26. listopadu 2011 se bude na veletrhu Aqua-Therm v Praze prezentovat několik stovek vystavovatelů. Veletrh je zaměřen na oblasti vytápění, ventilace, klimatizační, měřící, regulační, sanitární a ekologickou techniku. Jeho stěžejními obory jsou aplikace v tepelné, klimatizační, větrací, chladírenské a sanitární technice, ale také měřící a regulační technice. Důležitým aspektem jsou energetické úspory, kterých lze dosáhnout pouze pomocí nejnovějších výrobků. V pražském výstavním areále v Praze 9 – Letňanech lze očekávat ca. 40.000 návštěvníků.

Ziehl-Abegg s.r.o. vystavuje na veletrhu Aqua-therm Praha v hale č.2, stánek 210.
Těšíme se na Vaši návštěvu!


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama