Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrhy Moderní vytápění a Krby a kamna opět v únoru na Výstavišti Praha Holešovice

23. - 26. 2. 2012 opět veletrhy moderního a úsporného bydlení – Dřevostavby, Moderní vytápění, Krby a kamna, Windoor expo, Floor Expo a Zahradní nábytek.

V termínu od 23. do 26. února v areálu holešovického Výstaviště se bude konat již 7. ročník tradičního veletrhu MODERNÍ VYTÁPĚNÍ (mezinárodní veletrh moderní vytápění a energie) a 2. ročník specializovaného veletrhu KRBY A KAMNA (odborný veletrhy krbů, kamen a designového vytápění).

Oba veletrhy jsou zaměřeny na moderní trendy v oblasti vytápění, úspory energie a efektivní využívání obnovitelných zdrojů energie v oblasti vytápění. Veletrhu se zúčastní české ale i zahraniční firmy, které představí nové trendy ve vytápění, v tepelných úsporách a využití energie.

Hlavním tématem souběhu veletrhů budou opět tepelná čerpadla, jejich ekonomika a provoz, snižování energetické náročnosti budov s využitím tepelných čerpadel a tepelná čerpadla se zapojením do otopného systému s využitím solárních panelů. Vystavovatelé a pozvání odborníci budou připraveni zodpovědět návštěvníkům na dotazy ohledně těchto témat a také poradit jak uspořit energie a jak kvalitně a efektivně vytápět dům, byt, nebytové prostory, průmyslové prostory a další.

Dalším ze zajímavých témat veletrhu bude vytápění pomocí kotlů na tuhá paliva, která dodržují přísné evropské emisní normy a především se zaměřují na vytápění ekologickým palivem, což je dřevo a pelety. Představí je např.: Atmos, Ponast, Verner, Benekovtherm, Latop, OPOP a P. Hostomský, jejíž ucelenou expozici najdete pod Klastrem česká peleta. Kromě již zmíněných produktů, budou k vidění, designové radiátory od firem Laurens radiátory nebo ELVL, podlahové vytápění, solární systémy, komínové systémy, rekuperace, bojlery a kotle na ohřev vody od firem Thermona, Buderus. Kompletní a úsporné řešení pro Vaše topení Vám navrhne např. Regulus, který nabízí celý systém pro vás dům: Solární panel - tepelné čerpadlo - teplovodní krb – rekuperaci.


Největší zajímavostí bude již zmiňovaný druhý ročník odborného veletrhu krbů, kamen a designového vytápění – KRBY A KAMNA, kde se návštěvníci mohou seznámit s trendy designu krbů a kamen a jejich využití pro praktické bydlení. Návštěvníky čeká řada novinek od prestižních výrobců krbů a kamen jako jsou např.: Romotop, Haas+Sohn Rukov, ABX, Scandique, TOP-EL, Jakon, Euroteplo, STEKO, Morso, Banador a další.

Druhý den veletrhu za účasti odborné poroty proběhne hodnocení soutěže " O nejpřínosnější exponát veletrhu". Do této soutěže přihlásí firmy své novinky, které musí splňovat přísná kritéria.

Po celou dobu veletrhu se budou již po šesté konat odborné přednášky na aktuální témata: jak ušetřit za teplo, plyn, elektřinu a vodu. Návštěvníci zde získají bezplatné poradenství jak ušetřit a snížit platby za energii, mohou zde konzultovat výběr vhodného zdroje vytápění a odborná sdružení jim pomohou s návrhem vytápění pro rekonstruované, nízkoenergetické či pasivní domy. Souběžně se zmiňovanými veletrhy se také budou konat veletrhy: Dřevostavby, Windoor expo, Floor expo a Zahradní nábytek.


Všechny zájemce o moderní a úsporné bydlení srdečně zveme k návštěvě veletrhu!
Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...