Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rolety a žaluzie VELUX za zvýhodněnou cenu

Společnost VELUX Česká republika, s.r.o., připravila prodejní akce, během kterých si mohou zákazníci v období od 1. května až do 31. srpna 2011 zakoupit rolety a žaluzie VELUX se slevou až 30 %.

Střešní okna přivádějí do podkroví životně důležité denní světlo a sluneční paprsky, které vytváří v interiéru příjemné prostředí a klima. Přichází však i roční období, kdy je potřeba podkroví ochránit před nadměrným slunečním teplem a přístup slunečního světla regulovat. V tom spolehlivě pomohou zastiňovací doplňky VELUX.

Pro nadcházející letní sezónu proto přichází VELUX s prodejní akcí, kdy si zákazníci mohou v období od 1. května až do 31. srpna 2011 pořídit:

  • rolety a žaluzie VELUX se slevou 15 %, kterou vyplatí prodejce zákazníkovi ihned při zakoupení zboží,

  • předokenní rolety VELUX se slevou 30 %, kterou společnost VELUX zašle na bankovní účet zákazníka na základě vyplněného kupónu poslaného spolu s kopií dokladu o zaplacení do společnosti VELUX.

Nabídku výrobků, na které se sleva vztahuje, je možno si prohlédnout a dozvědět se k nim více informací na stránkách www.velux.cz. Zde zájemci naleznou i seznam prodejců ve svém blízkém okolí, kteří slevu poskytují, a také přehled certifikovaných montážních firem, jež rolety a žaluzie v případě zájmu nainstalují.

Stručné představení výrobků, na které se sleva vztahuje:

Do kolekce interiérových rolet a žaluzií VELUX, na které se vztahuje 15 % sleva, patří zcela zatemňující rolety, které do místnosti nevpustí žádné denní světlo a umožňují tak klidný spánek či odpolední odpočinek. Plisovaná roleta poskytuje atraktivní dekoraci a citlivou regulaci světla. Díky její konstrukci lze horní i spodní ovládací lištu nastavit v jakékoli pozici, třeba i uprostřed okna. Přesnou regulaci dopadu a intenzity světla umožňují lamelové žaluzie, které se naklápí pomocí jezdce v postranní liště. Jednoduché a účinné zastínění nabízí i zastiňovací roleta, která během dne příjemně a prakticky zastíní a dodá originální vzhled a styl každé místnosti v podkroví. Klidný spánek i při otevřeném okně zajistí síť proti hmyzu.



Sleva 15 % se vztahuje i na venkovní markýzy, které nabízí jednoduchý způsob, jak zabránit vstupu přímých slunečních paprsků do podkroví. Účinně snižují prostup slunečního tepla do interiéru až o 90 %.

Nejúčinnější proti přehřívání v létě a úniku tepla v zimě je předokenní roleta, kterou lze pořídit se slevou 30 %. Předokenní roleta dokáže zachytit až 95 % slunečních paprsků a interiér tak výborně chrání před žárem, v zimním období naopak snižuje únik tepla až o 15 % a ušetří tak výdaje za vytápění.

Kombinací venkovních a vnitřních zastiňovacích doplňků lze dosáhnout dokonalé flexibility funkcí. Představy, že v podkroví je v zimě zima a v létě horko, už dnes neplatí.

 
 
Reklama