Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tradiční zájem o Infothermu

Již nyní, čtvrt roku před zahájením mezinárodní výstavy Infotherma 2011, jsou všechny plochy ostravského výstaviště rezervovány domácími a zahraničními vystavovateli. Přes 350 firem a organizací se bude 17. - 20. ledna 2011 prezentovat novinkami, produkty a službami, které se týkají vytápění, úspor energie a využívání obnovitelných zdrojů.

Jsme rádi, že nad touto výstavou převzala záštitu rozhodující ministerstva, která se zabývají resortem, pod který spadá i nomenklatura naší výstavy, konkrétně Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo životního prostředí a Ministerstvo zemědělství. Naší snahou je na této úzce specializované výstavě představit komplexní pohled na vytápění a úspory energií v novém pojetí těchto oborů. Jedná se především o nový, realistický a nezpolitizovaný přístup k otázkám životního prostředí a obnovitelných zdrojů energie.

Již tradičně zde nejvíce budou zastoupeny otopné systémy - kotle na ušlechtilá paliva. Stále výrazněji budou prezentovány i novinky kotlů na tuhá paliva, jejichž proces spalování je šetrný k životnímu prostředí a pokud jsou spalována skutečná paliva a ne odpad, odpovídají i hygienickým normám.

Výstava by se měla stát i přehlídkou téměř 50 firem a organizací přicházejícími s prezentací tepelných čerpadel a obdobně by tomu mělo být i u krbů, krbových vložek, kachlových kamen a jejich modifikací.

 

V rámci úspor energie se představí nejen měřící a regulační technika, ale i novinky v izolačních materiálech, zateplovacích systémech a nízkoenergetické a pasivní výstavbě rodinných domků.

Z dalších zajímavostí zde bude opět po čtyřech letech představen kotel na spalování vodíku, ovšem na zcela nových principech.

Pro návštěvníky výstavy je připraven po celou dobu odborný doprovodný program a rozsáhlé poradenství.
Doprovodný program Infotherma 2011

K popularizaci výstavy a vysoké návštěvnosti - každoročně přes 25 000 návštěvníků - přispívá i dlouholetá spolupráce s více než 40 českými a slovenskými odbornými časopisy, internetovými portály a deníky, jež jsou mediálními partnery a na výstavě se někteří z nich prezentují v samostatných expozicích.

Seznam vystavovatelů s jejich umístěním najdete na www.infotherma.cz.


Agentura INFORPRES s.r.o.
logo Agentura INFORPRES s.r.o.

Pořadatel mezinárodní výstavy Infotherma - ekologické a ekonomické vytápění, úspory energie a využívání obnovitelných zdrojů v rodinných domcích, chatách, dílnách, provozovnách, restauracích, obchodech, rekreačních střediscích a dalších malých a středních ...