Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Alfea Houštecký cyklomaraton 2010

V sobotu 26.6.2010 se konal pro příznivce TZB známý a již tradiční cyklomaraton v Houšťce u Staré Boleslavi. V letošním roce a sedmém ročníku bylo TZB-info jen hostem, letošní ročník patřil tepelným čerpadlům Alfea.

Generálním sponzorem 7. ročníku Houšteckého cyklomaratonu se stala "zelená" tepelná čerpadla ALFÉA vyráběná ve Francii, zemi cyklistice zaslíbené.

"Dresy ALFÉA týmu, který tvořil více než 10% startujících, byly vidět všude - od absolutního vítěze, přes více než 75 startujících v obou závodech pro dospělé až po nejmenší účastníky dětských soutěží", řekl spokojeně Zdeněk Fučík, předseda představenstva Brilon CZ a.s. než sám nasedl na kolo a vydal se na trať.

     

   

Absolutním vítězem ALFÉA - Houšteckého cyklomaratonu 2010 se stal Jan Škarnitzl startující v dresu alféa týmu na trati 80 km. Vítězem kratšího závodu na 58 km se stal Luděk Kvapil startující za tým Viessmann.

 

Gratulujeme vítězům, ale i všem ostatním, kteří se na trať vydali. Všem cyklistům pěkné prázdniny a hodně kilometrů a zážitků na kole ve zdraví.

Kompletní výsledky závodu jsou k vidění na www.cyklomaraton.cz, fotografie z průběhu vlastního závodu na www.alfea.cz.

 
 
Reklama