Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výroční topenářská cena za rok 2010 pro portál TZB-info

Cenu portálu udělil Cech topenářů a instalatérů ČR.

Portálu TZB-info byla udělena Výroční topenářská cena roku 2010 za vytvoření a provozování nejvýznamnějšího českého informačního internetového serveru pro obory TZB. Cena se uděluje firmám, institucím a osobám za významné činy v oboru topenářství, a to v České republice i v zahraničí.


kliknutím se obrázek zvětší

TZB-info je internetový portál v oboru technických zařízení, stavebnictví a úspor energií s nejdelší tradicí v České republice. Pro profesionály v oboru, výrobce a realizační firmy je stálým a spolehlivým zdrojem kvalitních technických informací. Vedle toho pravidelně přináší užitečné informace a novinky pro investory a další koncové uživatele.

Provoz informačního serveru pro obor vytápění byl zahájen v roce 1999. Původně byl plánován především jako databáze firem a výrobků. Brzy po spuštění byla patrná poptávka po dalších oborových informacích, které by využívaly všech možností rychle se rozšiřujícího internetu. K přeměně na víceoborový portál s názvem TZB-info došlo 1.7.2001, kdy se rozšířil záběr informací o další obory z oblasti technických zařízení budov. Od té doby TZB-info svým čtenářům systematicky přináší aktuální informace a neustále rozšiřuje základnu poskytovaných služeb.

Zvyšující se nároky na úspory energií v budovách a stále větší provázanost mezi technickými zařízeními a stavebním řešením vede od roku 2005 k postupnému rozšiřování o problematiku celkového stavebního řešení budov ve vztahu k úsporám energií. A to nejen energií na provoz budov, ale také na jejich výstavbu, údržbu a následnou likvidaci.
Portál TZB-info je od roku 2009 recenzovaným médiem.

 
 
Reklama