Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KBE System_88mm, zajímavá investice do úspor i komfortu bydlení

Nová generace profilů KBE System_88mm beze zbytku naplňuje cíl, který si dali konstruktéři značky v samém počátku vývoje – vznik špičkového produktu, který zaručí vysoký komfort bydlení.

Svým uživatelům přinese nejen optimální hospodárnost, ale i nové designové možnosti pro architektonicky kreativní a atypické stavby. Úspora energie, ochrana životního prostředí, ochrana proti hluku a před vloupáním, ohleduplné zacházení s přírodními zdroji, to jsou jen některá dosažená kritéria výroby nových profilů KBE.

Okna z profilového systému KBE se stavební hloubkou 88 mm přinášejí do domu světlo a umožňují velkorysý výhled. Zároveň vnitřní prostor chrání před prudkým nárazovým deštěm, hlukem a zamezují úniku tepla. Pohledově štíhlá a elegantní okna dotvářejí harmonický vzhled domu a díky vylepšené statice KBE Systemu_88mm mohou být realizována i ve větších rozměrech. Funkční vlastnosti oken doplňuje jejich dlouhá životnost a moderní design se zkosenými hranami. Pestrá škála barev a imitací dřeva dává možnost okna dokonale sladit s celým objektem.

   

Renomovaný výrobce KBE svým nejnovějším systémem dokazuje šetrný přístup k ochraně životního prostředí. Olovo jako stabilizátor bylo nahrazeno ekologickou kombinací vápníku a zinku a vnitřní části plastových profilů KBE System_88mm jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu. Žádná část recyklovaného profilu přitom není po montáži okna viditelná. Výsledkem jsou plastové profily šetrné k životnímu prostředí, které díky výborným izolačním vlastnostem přispívají k úsporám nákladů na vytápění. V konečném důsledku tak přispívají ke snížení emisí CO2.

Díky 6komorové technologii a širokému spektru možností zasklení dosahují okna z profilů KBE System_88mm špičkových hodnot tepelné izolace. Pro svou kvalitu, variabilnost a kompatibilitu se stávajícími systémy KBE jsou ve všech ohledech více než dobrou investicí.

 
 
Reklama