Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mimořádný zájem o konferenci Regenerace bytového fondu

Rekordních 408 účastníků se dosud přihlásilo na největší specializovanou celostátní odbornou konferenci REGENERACE BYTOVÉHO FONDU, začínající 10. listopadu 2009 v Hradci Králové. Přestože registrace na konferenci byla již uzavřena, mohou se dosud nepřihlášení zájemci konference zúčastnit.

"Všichni dosud nepřihlášení zájemci o účast na konferenci mohou bez obav přijít. Díky obrovskému zájmu o účast zvláště v tomto týdnu jsme akci přesunuli na velký sál kongresového centra Aldis. Tímto jsme si vytvořili dostatečnou rezervu i pro účast dosud nepřihlášených osob." říká organizační garant konference Miroslav Bezouška.

"Neslibujeme sice všem neregistrovaným účastníkům možnost zakoupení obědu a sborníků přednášek, o důležité a mnohdy zásadní informace ale určitě nepřijdou" dodává p. Bezouška.

Tato naše největší odborná akce, zaměřená na regeneraci bytových domů postavených panelovou i tradiční technologií, reaguje na zásadní změny v dotačních titulech Nový PANEL a Zelená úsporám. Program konference reaguje na požadavky jak majitelů bytových domů, tak na četné dotazy odborné veřejnosti.

Proto odborný garant konference Ing. Petr Kučera, CSc., přizval do přípravného výboru jak přední české odborníky z oborů stavební tepelná technika, technická zařízení budov, stavební mechanika, otvorové výplně stavebních konstrukcí atd., tak také přestavitele fondů poskytujících dotace.

Více informací o konferenci naleznou zájemci na internetových stránkách www.regeneracebytovehofondu.cz.

Bližší dotazy zodpoví organizační garant konference, p. Miroslav Bezouška na telefonním čísle 724 915 231.

Na shledanou již 10. listopadu v Hradci Králové.

Generální partner konference

 
 
Reklama