Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference Otvorové výplně v Hradci Králové

Seznámení s novinkami a vývojem v konstrukcích otvorových výplní, stav přípravy normových dokumentů souvisejících se zabudováním oken do stavby a povinné značení CE jsou hlavními tématy letošního IV. ročníku celostátní odborné konference Otvorové výplně stavebních konstrukcí, která se uskuteční 20. - 21. října v Hradci Králové.

Výrobci a dodavatelé oken a dveří se mohou osobně setkat s Dipl. Ing. Ulrichem Sieberathem, ředitelem IFT Rosenheim GmbH, největší evropské organizace zabývající se vývojem zkoušením a zpracováním technických norem a předpisů v oblasti otvorových výplní a mohou si vyslechnout jeho přednášku o nových trendech v technologiích výroby.

Největší setkání odborné veřejnosti z oblasti projektování, výroby a montáže oken dveří a vrat i z řad investorských společností, bytových družstev a zadavatelů veřejných zakázek pořádá společnost Stavokonzult za odborné garance Technického a zkušebního ústavu stavebního Praha s.p. Účast na loňském ročníku přesáhla 660 osob. Bližší informace o semináři, jeho program a on-line přihláška jsou uveřejněny na webové stránce www.stavokonzult.cz

Další informace o konferenci naleznete ZDE.

 
 
Reklama