Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Interiéry nově na Stavebních veletrzích Brno!

Termín 13. až 17. dubna 2010 by si již nyní měl zaznamenat ten, kdo chce mít možnost podávat nejnovější informace z oblasti stavebnictví – již po patnácté se totiž uskuteční mezinárodně uznávané Stavební veletrhy Brno. Žhavou novinkou nadcházejícího ročníku je zastoupení oborů interiér a bydlení.

Cílem rozšíření Stavebních veletrhů Brno o interiér a bydlení je vytvoření uceleného komplexu veletrhů, který zahrnuje všechny obory stavebnictví, technického zařízení budov a nově také veletrh nábytku a interiérového vybavení. Toto rozšíření bylo zajímavé pro 85 % návštěvníků Stavebních veletrhů Brno 2009.

Patnáctý ročník Stavebních veletrhů Brno se bude opět věnovat celosvětově atraktivním tématům, zejména energeticky úspornému stavění a úspoře energií. Toto téma se dotýká nejen oblasti technického zařízení budov, ale i oborů zdících materiálů, oken, dveří, izolačních materiálů, konstrukčních systémů a ostatních stavebních materiálů. Téma bylo zajímavé pro 90 % návštěvníků Stavebních veletrhů Brno 2009. Vzniká tak jedinečná možnost pro každého, dovědět se o novinkách v nabídce produktů a služeb, konkrétních výrobcích, současných oborových trendech a hlavně osobně se na vše zeptat a vyzkoušet si.

Vystavovatelé přitom mohou na místě demonstrovat konkrétní produkty a tipy a zároveň bezprostředně reagovat na dotazy návštěvníků. To vše včetně spokojenosti na straně vystavovatelské i návštěvnické dokazuje, že veletrh jako marketingový nástroj má stále významnější pozici a že zejména v době krize jej lze využít pro přímou a nenahraditelnou komunikaci obou skupin. Z návštěvy Stavebních veletrhů Brno 2009 si odneslo požadované informace a bylo spokojeno 80 % z celkového počtu návštěvníků. Zastoupením nového oboru lze procento spokojenosti očekávat na ještě vyšší úrovni.

Každý, kdo chce z krize odejít neporažen, tzn. být viděn a kupován, má do 30. října 2009 možnost cenového zvýhodnění včasného podání přihlášky. Kromě toho připravily Stavební veletrhy Brno speciální výhody pro nové i stávající vystavovatele. Více naleznete na stránkách veletrhů: www.stavebniveletrhybrno.cz


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...