Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zkrášlete svoji střechu novými ozdobnými prvky KM Beta - třeba párem zamilovaných hrdliček na hřebeni

Nová střecha s krytinou KM Beta je nejen vysoce funkční, ale i krásná na pohled. Doslova umělecký dojem zvýšily nové hřebenové prvky z dílny akademické sochařky Karolíny Šimčíkové, ať již elegantní věžička nebo pár zamilovaných hrdliček.

Tyto hřebenové prvky v široké nabídce odstínů jsou nově součástí střešního systému největšího českého výrobce betonové střešní krytiny a vápenopískových cihel, společnosti KM Beta a.s. Kombinovat je lze s novými ozdobnými hřebenovými ucpávkami s motivy "hrozen" nebo "slunce". Oba typy ozdobných prvků se hodí jak na krytinu KMB BETA, tak na KMB HODONKA.

Pár hrdliček a věžička jsou v nabídce v pěti barevných provedeních - cihlová, višňová, hnědá, černá, šedá. Dodávají se samostatně se speciálně upraveným hřebenáčem a kotvícími prvky. Tak je možné kombinovat i rozdílnou barvu střechy a okrasného prvku.

Originální doplněk upoutá pozornost

Poslední novinkou z dílny akademické sochařky Karolíny Šimčíkové jsou inovované hřebenové ucpávky s motivem "slunce" a "hrozen". Tyto atraktivní prvky jsou dostupné v barvě Vaší nové střechy - v cihlové, višňové, hnědé a černé, případně v šedé, na přání i v dalších, méně obvyklých odstínech. Nová výrobní technologie umožňuje v betonu vykopírovat sebemenší detaily a hřebenová ucpávka v podobě plastiky novou střechu skvěle dotvoří a doladí. Takový originální doplněk Vaši KM Beta střechu decentně přizdobí a upoutá na ni pozornost.

   

Komplexní řešení střechy

Součástí systému KM Beta jsou dva různé typy střešní krytiny v mnoha barvách a provedeních povrchové úpravy. KMB BETA je klasická krytina s nejdelší tradicí, těšící se dlouhodobě důvěře architektů, projektantů, pokrývačů i stavebníků. Zajímavé efekty na střeše vytváří krytina KMB HODONKA, rovněž velmi oblíbený typ krytiny. Široká barevná škála odstínů umožňuje sladit barvu krytiny s fasádou domu. Kvalitní povrchové úpravy tašek zajišťují jejich dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost. Kromě krytiny systém zahrnuje více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší nejen odvětrávání střechy, anténní prostupy, ale i technické detaily i těch nejnáročnějších konstrukcí. Více informací o střešním systému KM BETA na www.kmbeta.cz.

 

 
 
Reklama