Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VELOX nabízí řešení detailů hrubých staveb

Pro kvalitní dům bez tepelných mostů, s nízkými náklady a jednoduchostí montáže je potřeba dořešit vše do detailů. VELOX-WERK s.r.o., výrobce stavebních systémů VELOX pro nízkoenergetické a pasivní domy, nově přichází s řešením detailů hrubých staveb z klasických materiálů, jako je bednění věnců, sloupů, překladů a průvlaků, překlady pro roletové schránky a kompletní řešení stropních konstrukcí ze ztraceného bednění VELOX.

Díky vložené tepelné izolaci v tl. až do 200 mm se již nemusíte zabývat dodatečným izolováním problémových míst, které jsou příčinou většiny problému domů týkajících se vlhnutí stěn nebo vytvářením plísní v místech tepelných mostů, a to hlavně v překladech, věncích sloupech nebo průvlacích.

   
 
   

 

Všechny výrobky se dodávají již připravené přímo pro stavbu, např. bednění věnců obsahuje stavební spony, díky nimž je každý schopen položit věnce "za pár minut", sloupy i překlady jsou i s izolací nachystané k okamžitému betonování atd. U všech prvků je součástí servisu zaučení stavebníků, u stropů také kladečský plán, statický výpočet nebo také dodávka stojek pod stropy. Tímto svým krokem chce firma VELOX-WERK s.r.o. v duchu hesla "S VELOXem šetříte čas, peníze a nervy" pomoci stavebníkům ke kvalitnější, rychlejší a efektivnější stavbě ze všech druhů stavebních materiálů.

 

 
 
Reklama