Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Síťový záznam videa s aplikací Sistore MX NVS společnosti Siemens

Sistore MX NVS od společnosti Siemens je softwarová aplikace pro síťový záznam videa z IP kamer, která operátorovi umožňuje současné sledování živého obrazu, prohlížení záznamu, přehrávání a vzdálené připojování. Na jeden server s aplikací Sistore MX NVS lze připojit až 64 síťových kamer.

S ohledem na růst zájmu uživatelů o IP kamery umožňuje aplikace Sistore MX NVS použít novou řadu síťových kamer značky Siemens. Díky tomu, že při použití síťových kamer značky Siemens a Axis aplikace podporuje zpracování audio signálu (živě i ze záznamu), je navíc k dispozici potenciálně velmi důležitá informace pomáhající objasnit jednotlivé události.

Záznam s megapixelovým rozlišením obrazu obsahuje více informací, což může být užitečné zejména při použití zabudované funkce digitálního zvětšení.

Aplikace Sistore MX NVS využívá speciálně navržený systém správy uživatelů. Každému operátorovi je podle specificky přidělených uživatelských práv, která jsou stanovena s ohledem na jeho konkrétní úkoly a funkční pozici, povolen přístup pouze k vybraným funkcím systému. Současně s tím je blokován jakýkoliv potenciální pokus o přístup k ostatním funkcím, jež jsou nad rámec přidělených uživatelských práv.

 

Při přihlašování se do klienta RemoteView systém nevyžaduje žádnou zvláštní registraci na serveru. Aby uživatelé měli co nejlepší přehled o dění ve svých objektech, je nyní plně podporováno použití až čtyř monitorů s proměnlivou konfigurací.

Sada Sistore MX NVS se používá v různých oblastech, např. v maloobchodu, při sledování silničního provozu, v dopravních prostředcích, bankách apod. Pokud jde o použití ve finančních institucích, vyhovuje Sistore MX NV požadavkům německých bezpečnostních předpisů pro banky (Die Standards der deutschen Unfallverhütungsvorschriften für Banken, tzv. UVV-Kassen).

Kontakt:
Tomáš Semerád
Siemens, s.r.o.
Tel.: 233 033 635
e-mail: tomas.semerad@siemens.com


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...