Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LINDAB RdBX - Položit. Zaklapnout. Hotovo.

Firma Lindab přichází na český trh s revolučním řešením, a to zjednodušenou konstrukcí sádrokartonových příček. Nový profil stojky Lindab RdBX umožní rychlejší, jednodušší a flexibilnější montáž než doposud.

Praha, 22. dubna 2009. Položit. Zaklapnout. Hotovo. Tato tři slova plně vystihují nově inovovaný konstrukční profil Lindab RdBX. Firma Lindab, dlouholetý výrobce a dodavatel profilů pro sádrokartonové příčky RdB, přináší v roce 2009 na český trh novinku, která svým uživatelům umožňuje rychlejší, flexibilnější a jednodušší montáž než kdy dříve.


U standardních profilů jsou k montáži potřeba různé sady nářadí, zatímco u nových profilů RdBX tento problém zcela odpadává. Díky novým stojkám je čas potřebný k montáži konstrukce vnitřních příček zredukován na polovinu, což je vlastnost, kterou jistě ocení všichni uživatelé. Díky klapce v horní a dolní části se jednoduše ukotví stojka na místě bez použití jakýchkoliv nástrojů nebo spojovacího materiálu. Jednou z dalších mnoha výhod je možnost teleskopického použití nových profilů. Žádné řezání či přesné zaměřování. Stojky se do sebe jednoduše zasunou a tím se pohodlně vytvoří požadovaná délka. Tato jedinečná vlastnost je předurčena pro jakýkoliv specifický prostor, se kterým se v průběhu stavebních prací setkáváme. Je-li potřeba později již zafixované stojky rozměrově doladit, je tento zákrok umožněn díky preciznímu systému kotvení RdBX. Neposledním plusem v používání profilů Lindab RdBX je redukce fyzického napětí, které nejen při práci ve stavebnictví nutně vzniká. Montáž inovovaných konstrukčních profilů je nyní mnohem komfortnější, protože se může provádět ve vzpřímené poloze, čímž se minimalizuje namáhání svalů a kloubů pracovníků.

Firma Lindab přináší svým zákazníkům stále dokonalejší výrobky a za cíl si klade především usnadnění jejich montáže. Rychleji, snadněji a bez námahy, právě tyto vlastnosti s sebou nové konstrukční profily Lindab RdBX přinášejí a tím dosahují kýženého cíle a zároveň uspokojují potřeby a přání všech cílových uživatelů. Více informací na www.lindab.com/rdbx

Firma Lindab vyrábí a dodává na evropské trhy profily pro sádrokartonové příčky. Je součástí Lindab Group, která vyvíjí a vyrábí systémová řešení z tenkého ocelového plechu pro stavební průmysl. Nabízí široký sortiment od jednotlivých stavebních prvků až po kompletní stavební systémy pro všechny druhy budov včetně obchodních a průmyslových staveb.





Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...