Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference PASIVNÍ DOMY 2009 - výzva k zasílání příspěvků

Centrum pasivního domu si dovoluje vyzvat všechny odborníky k zaslání svých přednášek na konferenci PASIVNÍ DOMY 2009, která se bude konat 29. až 30. října 2009 v Bratislavě.

Konference PASIVNÍ DOMY 2009 přináší nejen nejnovější informace na téma pasivních domů, ale je také jedinečnou příležitosti k setkání odborné veřejnosti. Pro letošní ročník je kladen důraz na odbornost příspěvků, především na konkrétní technická řešení. Stejně jako během minulých ročníků očekáváme, že během konference vyslechne odborné příspěvky přes 400 účastníků z řad architektů, stavebníků, výrobců, studentů i investorů. Na doprovodném veletrhu budou prezentovány široké veřejnosti produkty a služby vhodné pro pasivní domy.

Pátý ročník konference společně organizují Inštitút pre energeticky pasívne domy (iEPD, Slovensko) a Centrum pasivního domu, a bude se konat v Bratislavě.

Konference se zaměří na témata, která dále prohlubují informace o základních principech pasivních domů:

  • architektonické a konstrukční řešení pasivních domů
  • rekonstrukce podle zásad konceptu pasivního domu
  • systémy vytápění, přípravy teplé vody a nové komponenty
  • technika, efektivní osvětlení a spotřebiče
  • kontrola kvality výstavby v pasivním standardu
  • ekonomika, financování a dotační programy

Nabídku příspěvku na konferenci formou abstraktu v českém, slovenském nebo německém jazyce (max. 1500 znaků) zasílejte prosím v elektronické podobě. Nabídku příspěvků na konferenci formou abstraktu prosím zasílejte prostřednictvím tohoto formuláře: http://www.2009.pasivnidomy.cz/cz/call_form

 
 
Reklama