Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

I terasa může mít charisma

Také toužíte po terase, která bude funkční, elegantní, s dlouhou životností a nebudete se o ni muset starat? Tyto představy nemusí zůstat jen sny. Všechny uvedené požadavky splňuje unikátní materiál Twinson O-Terrace od společnosti Deceuninck. Terasy z materiálu Twinson O-Terrace jsou praktické, pevné a snadno udržovatelné. Vynikají také dlouhou životností a vybrat si můžete z široké škály barevných variant.

Revoluční materiál Twinson od společnosti Deceuninck kombinující v sobě výhody dřeva a PVC by v budoucnu mohl zcela nahradit dřevo jako stavební materiál. "Terasy z Twinson O-Terrace můžete vybudovat jako součást domů, můžete je také instalovat jako samostatně stojící v prostoru zahrady či je použít pro obklady k bazénům, použití je široké," řekl Radek Slabák, obchodní a marketingový ředitel Deceuninck, spol. s r.o. Na rozdíl od dřevěných teras je materiál Twinson bezúdržbový, a tak čas, který byste věnovali napouštění dřevěných teras oleji či výměně zničených prken po zimě, můžete příjemně strávit se svou rodinou či přáteli. "Materiál Twinson O-Terrace je jedinečným spojením borovicového dřeva a polymeru PVC, díky němuž poskytuje svým uživatelům celou řadu unikátních vlastností, jako pevnost, odolnost, velmi jednoduchou údržbu a dlouhou životnost," dodal Radek Slabák.

 

Velkou předností materiálu Twinson je jeho bezúdržbovost, kdy nemusíte kontrolovat poškozená prkna či penetrovat (napouštět oleji) jako u dřevěných teras, stačí jen případné usazené nečistoty ostříkat vodu, ideálně vysokotlakým čističem. Domácí kutilové jistě ocení i jednoduchou montáž, neboť samotné sestavení terasy je nenáročné. Terasové desky Twinson O-Terrace se totiž díky skrytému systému nerezových spojek připevní na předem připravený rošt a snadno ukončí soklovou krycí lištou. Twinson O-Terrace je nabízen v osmi barevných odstínech - mandlově béžové, olivově zelené, meruňkově hnědé, lískově hnědé, kůrově hnědé, drnově hnědé, lékořicově černé a kamenně šedé. Každý si tedy může vybrat vhodný odstín tak, aby dokonale ladil s okolním prostředím.

Možnosti využití stavebního materiálu Twinson O-Terrace jsou široké. Materiál je voděvzdorný, nekroutí se ani se neštěpí. Snadno se montuje a může se formovat do různých geometrických tvarů. V současné době se nejčastěji používá pro stavbu teras, zahradních chodníčků a venkovních schodů. Pro svůj neklouzavý povrch je ideálním materiálem pro obložení ploch u bazénů. Společnost Deceuninck nabízí také verzi vhodnou pro venkovní obklad stěn.

 

Materiál Twinson O-Terrace je moderní bezúdržbový stavební materiál, který je zároveň šetrný k životnímu prostředí. Je plně recyklovatelný a je vynikající alternativou k tvrdým dřevům, která jsou dostupná pouze v ohrožených deštných pralesech. Twinson O-Terrace obsahuje dřevo borovice, která rychle roste v neustále obnovovaných lesích.

 
 
Reklama