Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zpravodaj TZB-info zařazen do projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT

E-mailový týdenní zpravodaj portálu TZB-info je zařazen do seznamu odborných časopisů projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT. Odebírání e-mailového zpravodaje je v projektu CŽV hodnoceno jedním bodem.

Zpravodaj TZB-info obsahuje:

  • přehled nových oborových článků uveřejněných na portálu TZB-info v aktuálním týdnu,
  • přehled článků, krátkých zpráv a dalších novinek publikovaných v uplynulém týdnu na portálu TZB-info,
  • přehled veletrhů, výstav a seminářů konaných v nejbližší době.

V přehledu jsou připraveny přímé odkazy na jednotlivé články a zprávy na stránkách www.tzb-info.cz.

O e-mailový zpravodaj portálu má možnost on-line zažádat každý návštěvník portálu. Zpráva s e-mailovým zpravodajem je rozesílána bezplatně každé pondělí na e-mailové adresy zájemců, kteří si odběr přihlásili.

Projekt celoživotního vzdělávání ČKAIT

Celoživotní vzdělávání ČKAIT (CŽV) je cestou, která zajišťuje přístup k nejnovějším informacím a znalostem. Je klíčem k pochopení probíhajících a stále se zrychlujících změn. Požadavek celoživotního trvalého doplňování a rozšiřování znalostí vyplývá z rychlejšího tempa vzniku nových a zastarávání dřívějších poznatků. Vzdělávání není jednorázovým procesem, končícím opuštěním školy. Celoživotní vzdělávání je základním předpokladem pro vysokou odbornou úroveň činnosti autorizovaných osob a jejich profesní růst.

Projekt CŽV řídí komise CŽV jmenovaná představenstvem ČKAIT. Předseda komise CŽV se stává členem Rady pro podporu rozvoje profese ČKAIT. Informační systém o projektu CŽV zajišťuje Informační centrum ČKAIT, jako servisní organizace Komory.

 
 
Reklama